5


Translate

25 Ιουν 2019

ΤΟΤΕ μπορεί να καταγγελθεί η Συμφωνία των Πρεσπών – Σε δύσκολη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιέζει τις Βρυξέλλες ο Ζάεφ...
Η απόφαση της κυβέρνησης να παραδώσει άνευ όρων «μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα» στους Σκοπιανούς έχει επιφέρει τα πρώτα αποτελέσματα. 
Ο όρος «Βόρεια Μακεδονία» έχει ξεχαστεί και οι Σκοπιανοί χρησιμοποιούν το «Μακεδονία» σκέτο, παραβιάζοντας
ακόμα και την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.
Οι εχθροί του Ελληνισμού ήταν ανέκαθεν αδηφάγοι.
Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «εθνικιστικού κύκλους» στα Σκόπια που χρησιμοποιούν το «Μακεδονία σκέτο».
«Εθνικιστική» είναι η επίσημη ιστοσελίδα των Σκοπιανών για τον Τουρισμό;
.
Εάν επισκεφτεί κανείς την σκοπιανή ιστοσελίδα, θα παρατηρήσει πως οι Σκοπιανοί αναφέρουν πως αποτελούν «έναν από τους παλαιότερους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους πολιτισμούς, μαζί με τον ρωμαϊκό, τον βυζαντινό και τον οθωμανικό».
Εν ολίγοις, ευθέως ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι των Μακεδόνων, κάτι που, υποτίθεται, έχουν παραδεχθεί πως δεν ισχύει με την Συμφωνία των Πρεσπών.


Γιατί η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν καταγγέλλει την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών;
Μία σοβαρή κυβέρνηση, οφείλει ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπροστά στις κάμερες, να δηλώνει πως σέβεται την Συμφωνία, μιας και ΔΥΣΤΥΧΩΣ, μετά την κύρωσή της στην ελληνική Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πλέον διεθνής, αλλά άπαξ και υπάρχουν καταφανείς παραβιάσεις αυτής, μπορεί να την καταγγείλει, ζητώντας την λήξη της, καθότι – ΞΑΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ- μονομερώς δεν μπορεί να καταργηθεί.
Αυτοί είναι οι κανόνες του «παιχνιδιού».
Αντί επιλόγου:
Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, αφού δηλώνει «αιώνιος φίλος» με τον Α.Τσίπρα, πιέζει την Ευρωπαϊκή Ένωση πως αν δεν δώσει σύντομα ημερομηνία για ενταξιακές διαπραγματεύσεις της χώρας του, θα οδηγήσει τα Σκόπια σε πρόωρες εκλογές, με κίνδυνο για την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Άρα στα Σκόπια δείχνουν να φοβούνται πως η επόμενη ελληνική κυβέρνηση, ενδεχόμενα χρησιμοποιήσει το βέτο ένταξης τους στην ΕΕ, προκειμένου να διαπραγματευτεί, ως αντάλλαγμα, την μετρίαση των συνεπειών της Συμφωνίας ή ακόμα και να καταγγείλει τις παραβιάσεις της.
.
.
,
πηγη  el.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου