5


Translate

28 Ιουν 2019

Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Τσόρι - Το μήνυμα του Μαρινάκη (ΦΩΤΟ)

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στη Ράγιο Βαγiεκάνο, δεν ανακοίνωσε αν θα παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου από κάποιο άλλο πόστο.

Ο Τσόρι ξεκίνησε την καριέρα του από την Κίλμες και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Ρίβερ Πλέιτ. Από εκεί μετακόμισε στη Ρωσία, όπου αγωνίστηκε στις Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ρούμπιν Καζάν.
Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Βαλένθια και από εκεί επέστρεψε ως δανεικός στη Ρίβερ Πλέιτ. Κατόπιν, αγωνίστηκε στη Βαγιεκάνο, πριν φορέσει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού και στη συνέχεια επιστρέψει στην Ισπανία για δεύτερη θητεία στη Ράγιο.
Ο Ντομίνγκες ήταν μια φορά διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του και κατά τη διάρκεια της καριέρας του κατέκτησε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 το 2001 με την Αργεντινή, τρία πρωταθλήματα Αργεντινής, ένα Κύπελλο UEFA, ένα Super Cup Ευρώπης, δύο πρωταθλήματα Ρωσίας, ένα Super Cup Ρωσίας, τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδος και ένα Κύπελλο Ελλάδος.  
Ο Τσόρι υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους των τελευταίων χρόνων στο λιμάνι και φεύγοντας άφησε μόνο φίλους στον Ολυμπιακό.
Χαρακτηριστικό είναι πως ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Αργεντινός κρεμάει τα παπούτσια του, έγραψε στο facebook τα εξής: «Τα καλύτερα σε εσένα και την οικογένειά σου, στη ζωή σου μετά το ποδόσφαιρο».
412.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου