5


Translate

27 Ιουν 2019

Marca για Σεμέδο: «Ξεφορτώθηκε τη χειρότερη μεταγραφή η Βιγιαρεάλ»

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ είναι μέχρι στιγμής το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων», καθώς κόστισε περί τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο οι περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη τον έχουν...
στιγματίσει και του έχουν βγάλει κακό όνομα στην Ισπανία

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα στο οποίο η Marca αναφέρεται στην μεταγραφή του Σεμέδο. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός χαρακτηρίζεται η «χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Βιγιαρεάλ». Επιπλέον η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως «η ομάδα της Καστεγιόν ξεφορτώθηκε έναν από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους της των τελευταίων σεζόν. Ο Σεμέδο έφτασε στον Πειραιά έχοντας παίξει στην Ρίο Άβε την περασμένη σεζόν και λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία της Βιγιαρεάλ».

Η Marca υπογραμμίζει πως ο Σεμέδο αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Προσθέτει επίσης πως ο Ολυμπιακός του προσφέρει την ευκαιρία να δώσει νέα κατεύθυνση στην καριέρα του.

Βέβαια όλα αυτά εν μέσω αναφορών στις 142 μέρες που πέρασε στις φυλακές Picassent και στις πολλές κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος του.

Ο Σεμέδο είχε αποκτηθεί από το «κίτρινο υποβρύχιο» ως αντικαταστάτης του Έρικ Μπεϊγί το καλοκαίρι του 2017. Ο Ιβοριανός πωλήθηκε τότε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εντούτοις όχι μόνο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες, αλλά τα 14 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε θεωρούνται η χειρότερη μεταγραφική επένδυση της Βιγιαρεάλ, κυρίως λόγω της εξωγηπεδικής συμπεριφοράς του...
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου