5


Translate

1 Ιουλ 2019

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι ΣΥΡΙΖΑίοι! «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε, η Μακεδονία είναι ελληνική» – Βίντεο

Καθόλου ευνοϊκό δεν ειναι το κλίμα για τους ΣΥΡΙΖΑίους καθώς ακόμα και λίγες μέρες πριν τις εκλογές παραμένουν ανεπιθύμητοι, κυρίως σε περιοχές της Μακεδονίας.
Επεισοδιακή ήταν η χθεσινή ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στην Πέλλα. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
πραγματοποίησε ομιλία στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένας άντρας και μια εγκυμονούσα γυναίκα ανέβηκαν στην εξέδρα, με τον άντρα να σηκώνει ψηλά μια ελληνική σημαία.
«Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξε ο 28χρονος, ο οποίος εκδήλωσε την αντίδρασή του σε πρόσφατες δηλώσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε αναφέρει στο Athens Pride «η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη», σύμφωνα με το thestival.gr
Ο άντρας προσήχθη από την αστυνομία και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ νωρίτερα είχαν προσαχθεί άλλα τρία άτομα στο κέντρο των Γιαννιτσών.
Σύμφωνα με τα όσα δηλώθηκαν από την έγκυο σύζυγο που πανικοβλήθηκε και φώναζε, βλέποντας να χτυπούν τον άντρα της: “Δεν μπορεί ο καθένας να προσβάλλει τη σημαία της πατρίδας μας και αυτό θέλαμε να δείξουμε, τίποτα περισσότερο…”, αναφέρει το logospellas.gr.

Οι πρωταγωνιστές της διαμαρτυρίας καταγγέλλουν ότι εκτός από τις τρεις προσαγωγές, υπήρξε και ξυλοδαρμός ενός μέλους της ομάδας τους, από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το βίντεο:
.
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου