5


Translate

27 Δεκ 2019

Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη, για το ρεκόρ ο Σπανούλης

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Βαρκελώνη (22:00) από την πανίσχυρη και πανάκριβη Μπαρτσελόνα για την 16η αγωνιστική της Euroleague σε ένα ματς που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για τους ερυθρόλευκους, αλλά και ιστορικό για τον Βασίλη Σπανούλη.

Οι ερυθρόλευκοι, με τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και ρεκόρ 6-9 δοκιμάζονται στην Ισπανία απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague. και ψάχνουν ένα διπλό-υπέρβαση. Η Μπαρτσελόνα με ρεκόρ 12-3 θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετράει μόνο μια εντός έδρας ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη φετινή σεζόν.
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και γνωρίζει ότι με νίκη θα μπει πάλι στο κόλπο, αλλά κυρίως θα αλλάξει η ψυχολογία του. Ο Κεστούτις Κεμζούρα θα παρατάξει την ομάδα του με μόλις 11 παίκτες, αφού ο Κέβιν Πάντερ αποχώρησε για τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι τραυματίας.
Από την άλλη η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες εδώ και πολύ καιρό, Κέβιν Πάνγκος και Τομά Ερτέλ. Κλείνοντας, αυτό που ίσως είναι πιο σημαντικό από όλα είναι πως ο Βασίλης Σπανούλης όταν πατήσει στο παρκέ χρειάζεται 12 πόντους για να φτάσει στους 4153 στην Ευρωλίγκα και να προσπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών. Και η συγκυρία τα έφερε έτσι ώστε να το κάνει μέσα στο σπίτι του Λα Μπόμπα…

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι ο Σλοβένος Σάσα Πουκλ, ο Ιταλός Καρμέλο Πατέρνικο και ο Πολωνός Τόμας Τραβίτσκι.
Τα αποτελέσματα:
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αρμάνι Μιλάνο 78-75
Εφές – Μακάμπι Τελ Αβίβ 99-79
Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης 75-87
Άλμπα Βερολίνου – Μπασκόνια 81-57
Βιλερμπάν – Χίμκι 92-88

Το πρόγραμμα της σημερινής μέρας:
Ζενίτ – Ερυθρός Αστέρας 19:00
Φενέρμπαχτσε – Βαλένθια 19:45
Μπάγερν Μονάχου – Ζαλγκίρις 21:30
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 22:00

πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου