5


Translate

8 Δεκ 2019

"Φαβορί ο Ολυμπιακός λόγω ποιότητας και έδρας"

Τον Ολυμπιακό χρίζει φαβορί ο Σίνισα Γκόγκιτς για τον "τελικό" της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο άλλοτε στράικερ των "ερυθρόλευκων" μίλησε στην "Real News" για το do or die ενενηντάλεπτο του Θρύλου την προσεχή εβδομάδα στο κατάμεστο "Καραϊσκάκης", με φόντο το εισιτήριο πρόκρισης
στις 32 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ.

"Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και δεν θα μπορούσε να είναι από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες διεκδικούν τον ίδιο στόχο" δηλώνει στην αρχή ο "Γκόγκα". "Θεωρώ πάντως ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερες πιθανότητες για να πετύχει τον σκοπό του, και λόγω έδρας αλλά και λόγω ποιότητας. Είναι καλύτερο και πιο πλήρες σύνολο από τον Ερυθρό Αστέρα και για να είμαι ειλικρινής, η ήττα του στο Βελιγράδι μου προκάλεσε κατάπληξη. Δεν το περίμενα το αποτέλεσμα αυτό, αφού κιόλας είχε προηγηθεί στο σκορ, όμως η έλλειψη συγκέντρωσης και τα αμυντικά λάθη πάντοτε κοστίζουν ακριβά".

Στο ερώτημα για το πως περιμένει ν' αγωνιστούν οι συμπατριώτες του, απαντά ότι "πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι το ματς θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Είναι σκληροτράχηλη ομάδα, που διαθέτει και δύναμη και εμπειρία για να κοντράρει γερά τον αντίπαλό της. Εννοείται πως ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέξει πολύ, ιδίως τις πλαγιοκοπήσεις τους, με ποδοσφαιριστές απέναντι του που ανά πάσα στιγμή μπορούν να του κάνουν ζημιά. Και πιστεύω επίσης ότι αν και δεν είναι φαβορί, θα προσπαθήσουν πολύ στο γήπεδο, εξαντλώντας τις ελπίδες τους".

Όσο για το στυλ παιχνιδιού που θα επιτρέψει στην ελληνική ομάδα να φτάσει στην πηγή και να πιει νερό, ο παλαίμαχος άσος της λέει πως "δεν ξέρω πως ακριβώς σχεδιάζει το πλάνο του ο προπονητής, αυτός σίγουρα γνωρίζει πολύ περισσότερα. Και με τον ΠΑΟΚ περίμενα τον Ολυμπιακό πιο επιθετικό και ορμητικό στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Φυσικά αυτός είναι ένας άλλος αγώνας, σε ενενήντα λεπτά παίζεται μία πρόκριση, συνεπώς ίσως απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση. Όπως και να 'χει, ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει τους παίκτες του να κινηθούν πιο ελεύθερα στο γήπεδο, κάτι πάντως που θα επιδιώξει και ο Ερυθρός Αστέρας".

Με την ευκαιρία, ρωτήσαμε τον Σίνισα Γκόγκιτς για το εν εξελίξει πρωτάθλημα. "Παρακολουθούμε αμφίρροπες αναμετρήσεις, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον μας, με όσους συμμετέχουν να τα δίνουν όλα για το καλύτερο δυνατό" αποφαίνεται και συνεχίζει: "Σίγουρα ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ έχουν ξεχωρίσει αισθητά από τους υπόλοιπους, και σωστά κατά τη γνώμη μου, μια και είναι οι πιο δυνατές ομάδες με τις πιο πειστικές εμφανίσεις. Γι' αυτό θεωρώ ότι ο τίτλος θα παιχτεί μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ υπάρχουν και τα πλέι οφ που δεν αποκλείεται να κρύβουν εκπλήξεις".
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου