5


Translate

26 Δεκ 2019

Βλέπουν το τέλος τους και πανικοβάλλονται!

 Βλέπουν το τέλος τους και πανικοβάλλονται!
Η… εξυγίανση μετράει αντίστροφα με την σφραγίδα και της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ και οι… εξυγιαντές πανικοβάλλονται. 
Φαίνεται ξεκάθαρα από τους υπαλλήλους της RFA που εκτίθενται με τις σπασμωδικές αντιδράσεις τους. 
Υπομονή θέλει, θα συνηθίσουν.

Οι υπάλληλοι της RFA, στο επίσημα πια σάιτ του Ιβάν Σαββίδη, εκφράζουν τον πανικό του «συστήματος» που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο απλά και μόνο για να πάρει ο ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα μετά από τρεις δεκαετίες και βάλε, και για να διαλυθεί ο Ολυμπιακός που είναι ο εφιάλτης τους.
Η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ φρόντισε να στείλει το μήνυμα παραμονή Χριστουγέννων. Η… εξυγίανση μετράει πλέον αντίστροφα και οι υπάλληλοι της RFA προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν. Βεβαίως είναι τόσο γραφικές οι αντιδράσεις του που απλά κάνουν πιο… απολαυστικό το τέλος τους που πλησιάζει.
Τώρα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως δεν μίλησε απλά ο τοποτηρητής της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, Χέρμπερτ Χούμπελ αλλά ουσιαστικά οι ξένες συνομοσπονδίες. Ποτέ δεν λέει κάτι ο Χούμπελ αν δεν εκφράζει απόλυτα την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ.
Και αυτό ο «τηλε-δικαστής» το ξέρει πολύ καλά, αλλά τι να κάνει για να ικανοποιήσει το αφεντικό που είναι στριμωγμένο; Προσπαθεί, λες και απευθύνεται σε βλάκες. Όπως προσπαθεί να ξεχάσει την είδηση που ο ίδιος έγραφε ένα χρόνο πριν με αποδέκτη τον Πανόπουλο ζητώντας του να μας πει που ανήκει το Σαλέ της Ξάνθης. Τότε που είχε άλλο αφεντικό από το σημερινό.
Να μας πει δηλαδή πως ανήκει στην RFA του Καλπαζίδη, του ανηφιού του Ιβάν, το ξαδελφάκι του Γκιόργκι. Μια οικογένεια όλοι λοιπόν.
Συνάμα οι υπηρέτες της… εξυγίανσης και οι κάθε μορφής υπάλληλοι της RFA προσπαθούν να σταθούν στο πλάι των… καημένων διαιτητών που αντιμετωπίστηκαν σκληρά από την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ.
Όχου μωρέ τα παιδάκια… Για ένα-δύο ανθρώπινα λάθη γράφουν οι… λαλάκηδες, τους έστησε στον τοίχο ο Χούμπελ. Όχου τα μωρέ τα παιδάκια part2. Οι Φωτιάδες και οι Ευαγγέλου που φεύγουν, οι χιλιοτραγουδισμένοι διαιτητές της… εξυγίανσης και ο καημενούλης ο Περέιρα που «τελειώνει» στεναχωρούν τους… λαλάκηδες με το δράμα που ζουν.
Να κάνουμε «ντα» στην «κακιά» ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ που τόλμησε να ξεφτιλίσει έτσι ωμά και άμεσα, χρονιάρες μέρες, τους διαιτητές του Περέιρα και του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου.
Και κλάμα οι υπάλληλοι της RFA για τους καημένους τους διαιτητές που έψαχνε η Αστυνομία μετά την μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη που ενεργοποιήθηκε το αυτόφωρο. Στον κόσμο που ονειρεύεται ο αρχιυπάλληλος της RFA στο επισήμως σάιτ του Ιβάν Σαββίδη, Λαλάκης, όταν γίνεται μήνυση για αυτόφωρο, η αστυνομία δεν πρέπει να κάνει τίποτα. Αν αυτοί που ψάχνει είναι «δικοί μας» βεβαίως-βεβαίως.
Είπαμε όμως αγαπητή μου αναγνώστρια και αναγνώστη, βλέπουν το τέλος τους και πανικοβάλλονται. Αυτοί που με την παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο το μόλυναν. Αυτοί που τα προηγούμενα χρόνια ως φρουροί του πράσινου είχαν μολύνει το μπάσκετ, και συνεχίζουν και εκεί το «έργο» τους…
Αλλά πλέον οι αρχι-υπάλληλοι της RFA μετράνε αντίστροφα, όπως ο Περέιρα, ο Γραμμένος και όλο το «σύστημα». Έστω και αργά τους πήραν χαμπάρι.
Και σε λίγο θα χρειαστεί να παλέψουν πολύ για την… κατηγορία που χάνεται. Το πιάσατε έ; 
πηγη to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου