5


Translate

23 Δεκ 2019

Απίστευτη ιστορία: Σε αυτό το ζευγάρι, ο «πατέρας» έμεινε έγκυος από τη «μητέρα»

Η Ροντρίγκεζ και ο Μασάντο είναι ζευγάρι από το 2013
Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη online, επισημαίνοντας ότι η σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο, καθώς κανένας από τους δύο δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε επέμβαση αλλαγής φύλου
Ένα ζευγάρι φυλομεταβατικών ατόμων από τον Ισημερινό πρόκειται σύντομα να γράψει ιστορία. Ο λόγος; Το παιδί τους θα είναι
ίσως το πρώτο μωράκι στη Νότια Αμερική που θα γεννηθεί από τον «πατέρα» του, αφού αυτός έμεινε έγκυος από τη «μητέρα» του.
Η Νταϊάν Ροντρίγκεζ, μια 33χρονη τρανσέξουαλ και ακτιβίστρια που μάχεται για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας στη χώρα της, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το αγόρι της, ο 22χρονος Φερνάντο Μασάντο, (επίσης τρανσέξουαλ) πρόκειται να γεννήσει σε μερικούς μήνες τον γιο τους.
Η Ροντρίγκεζ και ο Μασάντο γνωρίστηκαν για πρώτη φορά μέσω των social media και είναι ζευγάρι από το 2013, όταν ο νεαρός Φερνάντο μετακόμισε στον Ισημερινό από τη Βενεζουέλα, για να είναι μαζί με τη φίλη του.
Η 33χρονη κοπέλα, που είχε γεννηθεί αγόρι, έγινε διάσημη πριν από μερικά χρόνια στην χώρα της, ως η πρώτη τρανσέξουαλ που έβαλε υποψηφιότητα στο Κογκρέσο.
Το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη online, επισημαίνοντας ότι η σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο, καθώς κανένας από τους δύο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου του.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η μελλοντική μαμά, ήταν επιθυμία και των δύο συντρόφων να αποκτήσουν παιδί, και εφόσον δεν υπήρχε κανέναν νομικό ή βιολογικό κώλυμα, αποφάσισαν να την κάνουν πραγματικότητα. «Είναι δικαίωμά μας να αποκτήσουμε παιδί», είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι δεν θα αφήσουν τυχόν αντιδράσεις να τους πτοήσουν.
Το ασυνήθιστο ζευγάρι ζει ευτυχισμένες στιγμές.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου