5


Translate

8 Ιαν 2020

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΛΑ!! "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ"

Επειδή τα έχω πάρει με όλες τις αδικίες, όλες τις φοβίες που φύτεψαν στο μυαλό μας, τα πάντα όλα που έχουν σχέση με την υποταγή της συνείδησης μας απέναντι στον φόβο του αγνώστου, καιρός είναι να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα, και δεν με ενδιαφέρει
αν αρέσουν η όχι σε κάποιους.
Μεγαλώσαμε με τον φόβο των δαιμόνων, αλλά ποιοι είναι άραγε αυτοί οι δαίμονες; αναρωτηθήκατε ποτέ; η τρώτε αμάσητο το παραμύθι που σας σερβίρουν; ποιοι κάνουν προφητείες πριν 2.000 χρόνια για σήμερα; ποιοι έχουν αυτή την ικανότητα; τι είναι η κόλαση; αναρωτηθήκατε; άντε γιατί τα έχω πάρει με τις αηδίες που ακούω και διαβάζω από το κατεστημένο που στηρίζεται από τους δαίμονες για να μας ελέγχει!

Καταρχήν δεν είναι δυνατόν να υπάρξει στον δικό μας κόσμο άυλη οντότητα! ούτε μπορεί να μας αντιληφθεί, μα ούτε και να μας αγγίξει! Μόνον όταν ενσαρκωθεί θα μπορεί να μας δει και να την δούμε! να μας αγγίξει, αλλά και να την αγγίξουμε!!~

Άρα μιλάμε για σάρκινους δαίμονες!! Γιατί κι εμείς οι άνθρωποι, η αληθινή μας ουσία είναι άυλη! και γίνεται σε αυτόν τον κόσμο φανερή με την ενσάρκωση μας στο δοχείο που ονομάζουμε ανθρώπινο σώμα!!~ έτσι και όλες οι οντότητες σε οποιαδήποτε διάσταση και αν ανήκουν πέραν της δικής μας πρέπει πρώτα για να αντιληφθούν τον δικό μας κόσμο να ενσαρκωθούν!!

Αυτό που μας μιλά μέσα στο μυαλό μας, οι σκέψεις μας αρνητικές και θετικές, το άσπρο-μαύρο, δεν είναι κάποιος που μας μιλά! αλλά είναι το λεγόμενο "πνεύμα" της φύσης!!~  αυτό το πνεύμα δεν είναι καμιά οντότητα, δεν είναι κάτι που μπορεί να μας βλάψει αν μόνοι μας δεν αυτοϊασθούμε η κάνουμε μόνοι μας κακό στον εαυτό μας με τις σκέψεις μας. Αλλά αυτό το πνεύμα είναι το matrix ο εικονικός κόσμος στον οποίο ζούμε, είναι όλες οι πληροφορίες και δεδομένα που υπάρχουν στο περιβάλλον γύρω μας!! και σε αυτές είναι "δέκτης" ο εγκέφαλος μας!! ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο από έναν υπολογιστή που αντιγράφει τις πληροφορίες που δέχεται!! και ότι αποδέχεται ως αλήθεια αυτό βλέπει και αυτό ζει στην ζωή του!! και βέβαια καταντήσαμε να το αντιληφθούν αυτό μερικοί κακοί άνθρωποι, και για το ατομικό τους συμφέρον θέλουν να εκμεταλλευτούν όλη την ανθρωπότητα!! αφού κι εμείς είμαστε σαν αυτούς πλέον!! για την πάρτη μας όλα!~!

Σας λέω ότι όσα αποδεχόμαστε ως αλήθεια στην ζωή μας εδώ, είναι σύμφωνα με τον υπολογιστή-εγκέφαλο μας που όλα τα διαβάζει σύμφωνα με το πνεύμα που επικρατεί στην ατμόσφαιρα, και αυτό το πνεύμα-ατμόσφαιρα μας επηρεάζει όλους αρνητικά και θετικά!! 

Όταν λοιπόν ένας εξωγήινος πολιτισμός γνωρίζει πόσο ευάλλωτοι είναι οι άνθρωποι από το "πνεύμα" της Γαίας, δηλαδή από τις εκπεμπόμενες συχνότητες μηνυμάτων που υπάρχουν παντού γύρω μας και μας πληροφορούν να "δούμε" και "ζήσουμε" την πραγματικότητα αυτών των δεδομένων μέσα από την αποκωδικοποίηση που κάνει ο εγκέφαλος μας, τότε είναι επόμενο να θέλουν για να μας ελέγξουν να δημιουργήσουν μέσω της τεχνολογίας τις "δικές" τους συχνότητες!! για να μας κάνουν υποχείρια τους και σκλάβους τους!! μέσα από το ψέμα και τον φόβο!! γιατί αν ανακαλύπταμε ποιοι είμαστε πραγματικά και σε τι κόσμο ζούμε, τότε δεν θα μπορούσε να μας αγγίξει κανείς!! ούτε στο μυαλό, ούτε στην ψυχή!! 
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου