5


Translate

24 Ιαν 2020

Οι «επενδύσεις» τώρα δικαιώνονται...

Τι χαμπάρια Αυγενάκη; Όλα καλά; 
Δεν μπορεί να κοιμόσουν. Νωρίς ήταν το ματς.  Έμαθες τι συνέβη ή δεν σε ενημέρωσαν ακόμη; Σωπάτε καλέ που αλλοιώθηκε ξανά η βαθμολογία. 
Πως κάνετε έτσι για μια φάση; 
Αφού τον κάλυπτε ο τερματοφύλακας της Λαμίας.
Έκανε καμιά παράβαση μήπως ο Μάτος για να αποβληθεί; Ό,τι κάνει συνήθως ξανάκανε το παιδί. Σκαριά και αγκωνιά. Από πότε τιμωρούνται αυτές οι παραβάσεις; Τρέμε Ερντογάν. Κοίτα κάτι «κομάντο» που εκπαιδεύονται στα ελληνικά «στρατόπεδα». Η Λερναία Ύδρα σε όλο της το μεγαλείο. Όποιο «χέρι» και να της κόψεις, ξεπετάγεται άλλο.
Ξαναπέστε μας για το οφσάιντ του Κατσουράνη που προήλθε από λάθος απόφαση στην προηγούμενη φάση από όπου προήλθε. Καμαρώστε την αήττητη περσινή πρωταθλήτρια που 2 χρόνια σερί για να κερδίσει την Λαμία, θέλει σπρώξιμο. Βλέπετε να ντρέπεται κανείς τους; Να ιδρώνει το αυτί τους; Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις από την συνάντηση , «επέστρεψαν» και οι Πέμπτες τους. Τι δουλειά είχε να μιλήσει ο Μαρινάκης με τον μπατίρη, τον Σκρούτζ και τον εκπρόσωπο της γυναίκας του;
Ποιος από δαύτους νοιάζεται για το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Οι επενδύσεις τους μου θυμίζουν τις «επενδύσεις» που κάνουν οι «επενδυτές» που εισέρχονται λαθραία στην χώρα. Χωρίς σφυρίχτρα δεν μπορούν να κερδίσουν ούτε στα διπλά που δίνουν στις προπονήσεις τους. «Χάλασε» το VAR στην φάση. Ναι μωρέ το είδαμε και όταν δούλευε τι αποφάσεις παίρνονταν. Ε, δεν ήταν δα σαν και το VAR στο Ηράκλειο που δουλεύει και μετά την λήξη του αγώνα. Ούτε σαν του Καραϊσκάκη που δεν «είδε» , γιατί ήταν θολή η οθόνη, το πέναλτι πάνω στον Ποντένσε.
Αν νομίζετε ότι θα επιτρέψουμε να στεφθείτε Πρωταθλητές με τέτοιες μεθόδους στα πλέι οφ, γυρίστε πλευρό να μην πιαστείτε. Αν έχετε τα κότσια «στήστε» μας με «χειρουργεία» και στο ΟΑΚΑ και στο Περιστέρι και στην Τούμπα, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. «Βγάλτε» μας δεύτερους. Εξοργίστε μας περισσότερο. Το πρωτάθλημα αυτό, από αυτή την ομάδα που είναι κλάσεις ανώτερή σας, δεν θα το «κλέψετε». Παραιτηθείτε ανίκανοι. Προλαβαίνετε. ΟΛΟΙ όσοι εμπλέκεστε στα «χειρουργεία» και «κοιμάστε» τον ύπνο του δικαίου . Ανεξαιρέτως προσώπων.
.
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου