5


Translate

17 Μαρ 2021

Οχι αλλο δουλεμα Ελεος ….

Κυριοι , κανεις δεν πολεμα για εσας , κανεις δεν κυνηγα τους κακους , καμια καμπαλ , κανενας ηρως με μπερντα , κανεις εξωγηινος με σκαφη …ΕΛΕΟΣ!
Οσο τους αφηνεις να σε ταιζουν σανο και να σε κανουν αβολο τοσο κερδιζει η νεα ταξη πραγματων εναντιων σου !
Οτι ειναι να γινει στην Γη θα γινει απο ΣΕΝΑ και μονο και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν προκειτε να δωσει καμια μαχη …ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !
Αν το πιστευεις αυτο εισαι ξανα θεατης στην ζωη σου …ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !
Μην μασας λοιπον αλλο σε τυχαρπαστους που εκεμταλευομενοι τα τυχαια γεγονοτα κερδιζουν αναγνωσιμοτητα και αναγνωρισιμοτητα , οτι ειναι δηθεν οι ανατποκριτες της ομαδας ταδε και δειξε ..και πολεμουν για σενα κοκ !
Αυτο ειναι μεγαλυτερη παγιδα ακομα και απο αυτα που κανει η Νεα Ταξη Πραγματων … αυτο ειναι σκληρο false flag που δουλευει σαν πυρινικη βομβα μεσα στην ψυχη σου και την απαοφαση σου αν απο την απραξια(θεατης) θα περασεις στην πραξη(πρωταγωνιστης) …
Ξεκολατε με ολους τους ηλιθιους που μεσα απο την διαδικασια εκμεταλευσεις του αγνωστου σας πουλανε παραμυθι !
Ενεργειακη βοηθεια εχεις και θα εχεις , συνειδησιακη το ιδιο …ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΡΡΟ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ …ο σκοπος δεν ειναι να γυριστει μια νεα ομορφη ταινια πανω στην γη με περιπετεια και καλο σασπενς αλλα εσυ να θυμηθεις !>..
Μονο πνευματικα μπορεις να ζητησεις συμμαχο , μπορεις να απευθυνθεις σε ανωτερα στρωματα ..
Ο πολεμος σε αυτα τα επιπεδα ειναι αιωνιος , χειριστες στην γη αυτων των ενεργειων υπαρχουν ….μαυρο ιερατειο , λευκο ιερατειο αλλα μεχρι εκει …δεν εχει κανεις το δικαιωμα να πραξει περαν των ενεργειων …περαν του επιπεδου εξω απο αυτο που εσυ νομιζεις πραγματικοτητα !
Η προσευχη σου εκει που πιστευεις , η συνειδηση σου , η πιστη σου ειναι ικανη να σηκωσει ενα βουνο στον αερα , να κανει ηφαιστεια να σκανε , να αλλαξει ολο το σεναριο μεσα σε μια μερα ..ο πολεμος λοιπον ειναι αν θα το θυμηθεις αυτο η οχι ..τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο !…
ΟΛα τα αλλα ειναι του εχθρου σου που σε θελει αβουλο και θεατη της τυχης σου ..
ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΔΡΑ ΤΟΥΣ !
Stranger..
μονταζ teo  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου