5


Translate

23 Απρ 2020

Έρχεται Οικονομικός Αρμαγεδδών και επισιτιστική κρίση με τα μέτρα που πήραν

Μέχρι να μας φέρουν το εμβόλιο με το τσιπάρισμα και από την προφυλάκιση μας πάμε στην οριστική φυλάκιση θα έχουμε αυξομοιώσεις των μέτρων περιορισμού… 
Από τις 04 Μαΐου μας ετοιμάζουν άνοιγμα ορισμένων επιχειρήσεων. Όσες καταφέρουν να ανοίξουν με τα νέα μέτρα πχ απόσταση και λιγότερα άτομα σε κάθε επιχείρηση
θα διαπιστώσουν ότι ούτε αυτές οι λίγες επιχειρήσεις μπορούν να σταθούν όρθιες…Ποια επιχείρηση θα μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις της αν θα έχει ως πελάτες το 1/3 αυτών? Σχεδόν καμιά..Π.χ Η ταβέρνα θα έχει σε απόσταση τα τραπέζια άρα λιγότερους πελάτες ..Το Τουριστικό σκάφος θα έχει δυνατότητα επιβίβασης αρκετά μικρότερη του πρωτοκόλλου μεταφοράς ..
Πόσοι Τουρίστες θα έρθουν στη Χώρα μας με ιατρικά πιστοποιητικά και μάσκες…Ποιός μας εξασφαλίζει με αυτό το σκηνικό οτι οι Ξένοι θα κάνουν διακοπές στην Ελλάδα?Τι θα γίνει στα μπουφέ των Ξενοδοχείων? Ποιος θα πληρώνει κανονικό μισθό στους εργαζόμενους με μισούς και κάτω πελάτες?

Μιλάμε για κλείσιμο χιλιάδων ακόμη επιχειρήσεων ..Δεν θα βγαίνει οικονομικά κανένας…Οι εργαζόμενοι θα εισπράττουν μισό μισθό και πάλι η εργοδοσία δεν θα βγαίνει.

Η επισιτιστική κρίση είναι αναπόφευκτη..Καλά που ήδη ο ΟΗΕ μιλά και για έλλειψη τροφίμων…Καλά που μας λένε ότι μέχρι τον Ιούνιο θα μπορούν να πληρώνονται οι μισθοί και οι Συντάξεις.. με όλα τα μαξιλάρια για φάγωμα..

Έρχεται Οικονομικός ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ….Έστησαν αυτό το σκηνικό γιατί είναι οπαδοί της μείωσης του πληθυσμού…Χρηματοδότησαν την κατασκευή ιών για να αφανίσουν πολύ κόσμο..Χτυπάνε εξ αρχής την τρίτη Ηλικία.Την στοχοποιούν και για την συνέχεια …Χτυπάνε τη μάνα το πατέρα σας τους ηλικιωμένους .Και ακόμη δεν έχουν ρίξει το δυνατό χαρτί τους το 2ο Κορωνοιό που τον ετοιμάζουν για τον Οκτώβριο..όπως δήλωσε σε Ισραηλινό κανάλι Canal 12 ο Αρχιραβίνος Chaim Kanievsky.

.Όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν φυλακή 10 χρόνια και απενεργοποίηση ΑΦΜ και άλλα…Όσοι το κάνουν θα πεθαίνουν στα 50 και θα τεκνοποιούν έως ένα παιδί….Έχουν διχάσει το κόσμο για να επιτεθούν οι τσιπαρισμένοι στους αρνούμενους το εμβόλιο αργός δολοφόνος.

Αυτός είναι ο νέος Κόσμος που μας ετοιμάζουν και σε αυτά ολα έχουν συνυπογράψει η Κυβέρνηση μας και η Αντιπολίτευση…Αυτή η καταιγιδα που θα ξεσπάσει έρχεται και ακούγεται η ΒΟΗ της…

Πρόδωσαν Πίστη Πατρίδα και Λαο..Οι μάσκες έπεσαν όποιος θέλει να κοιμάται και να ροχαλίζει ας το κάνει και να μένει στο σπίτι του Φυλακισμένος δίχως κάγκελα…Τα κάγκελα είναι στο μυαλό όλων αυτών που δέχθηκαν την φυλάκιση τους με το τρόμο και το Φόβο που έσπειραν από τα πληρωμένα και στρατευμένα Μέσα Ενημέρωσης..

Η Χούντα της Νέας Τάξης με όπλο τον Κορωνοιό είναι παντού γύρω μας στο σπίτι μας..Βγάζουν Νόμους εκτελούν και δολοφονούν ..Είναι οι χειρότεροι προδότες της Ελληνικής ιστορίας, μαζί με τα τσιράκια τους ( ΜΜΕ, Αστυνομία, αδιάφορη και άπραγη εκκλησία, επιστήμονες κ.α ), αφαιρώντας κάθε θεμελιώδες Δημοκρατικό Δικαίωμα ,αφαιρώντας την  ελπίδα για ζωή, καταλύοντας το Σύνταγμα και τους Νόμους. Καθαρή γενοκτονία των Ελλήνων….Οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν ελεύθερα και οι Ελληνες σε καταστολή με εκφοβισμό αστυνομοκρατία μαντρωμένοι μέχρι το τσιπάρισμα για τον πλήρη ελεγχο του πλήθους και την οριστική σκλαβοποίηση όσων θα απομείνουν από το Δολοφονικό τους σχέδιο..

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη
πηγη amazonios.net
 μονταζ teo 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου