5


Translate

27 Μαΐ 2020

Ετοιμάζει… ματ στη «βασίλισσα»

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί, αυτή τη στιγμή, το Νο1 μέλημα, για τον Ολυμπιακό. Οι Πρόεδροι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζουν καλά ότι με τον επαναπατρισμό του Σλούκα, ο Ολυμπιακός μπορεί να δυναμώσει πάρα πολύ στην περιφέρεια και να πάρει τεράστια ώθηση.
Ρίχνουν, λοιπόν, το βάρος τους, στην υπόθεση απόκτησής του. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να κινηθούν πολύ έξυπνα και να «χτυπήσουν» όταν πρέπει. Θέλουν, εν ολίγοις, ένα… ματ στη «βασίλισσα».
Όπου «βασίλισσα» βάλτε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έχουν τη φήμη, αλλά και την οικονομική άνεση, να κάνουν δικό τους τον Σλούκα και, ως γνωστόν, τον… ζαχαρώνουν. Και εκτός του να τον «ζαχαρώνουν», ετοιμάζονται και να τον… χρυσώσουν.

Είναι δεδομένο, τώρα, ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, στο οικονομικό κομμάτι. Ομάδες όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ρεάλ, η Αρμάνι, έχουν πολύ χρήμα. Πολύ περισσότερο από μία ελληνική ομάδα, εν προκειμένω. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει άλλα οφέλη, στη «μάχη» για τον Σλούκα και σε αυτά θα ποντάρει. Η προοπτική, η δυνατότητα να γίνει ο Σπανούλης στη θέση του Σπανούλη και να ηγηθεί του Ολυμπιακού για πολλά χρόνια, η Ελλάδα κλπ. κλπ.. Τα έχουμε αναλύσει.
Όλα είναι θέμα τάιμινγκ. Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, περιμένει το ραντεβού του Έλληνα πλέι μέικερ με τη Φενέρ, για να «δράσουν»! Παράλληλα, μεγάλο ρόλο στο θέμα παίζει και η αναμονή της Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να δει εάν ο Καμπάτσο θα περάσει τον Ατλαντικό, για το NBA. Όλα αυτά μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ του Ολυμπιακού και με έναν σωστό χειρισμό, μέχρι εκεί που τα δεδομένα επιτρέπουν, στο οικονομικό σκέλος, να κάνει το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού και να επαναπατριστεί ο «Σλούκι Λουκ»!
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου