5


Translate

16 Ιουν 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας από τον Ιούνιο του '19 (Βιντεο ΚΑΙ Φωτο)

Στο κινητό της Έφης βρέθηκαν φωτογραφίες από το σπίτι της Ιωάννας αλλά και από τα προφίλ της στα social media - Τι άλλο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί στο iPhone της 35χρονης
Ένα χρόνο πριν, απο τον Ιούνιο του 2019, η <<μαυρη χηρα>> της Αμφιλοχιας  παρακολουθούσε την Ιωαννα.

Η έρευνα των αστυνομικών της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών συνεχίζεται για να φωτίσουν ολα τα σκοτεινά στοχεία της υπόθεσης για την επιθεση με βιτριολι και τα πρώτα αποτελέσματα από την εξεταση των κινητων της 35χρονης έδειξαν ότι η Εφη,  αρκετά καλοκαιρινά βράδια του Ιουνίου, έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και παρακολουθούσε.  .
 Η ενέργεια αυτη αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός της.
Μάλιστα, οι λήψεις είναι νυxτερινές και οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι θα ανασύρουν και άλλο πολυτιμο υλικο το οποίο, αν και η 35χρονη φρόντισε να σβήσει, οι αστυνομικοί με ειδικές μεθόδους μπορούν να ανακτήσουν.
Αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την καταθεση γειτονων της Ιωαννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατόπτευει.
Οι φωτογραφίες της Ιωάννας και η πινακίδα του ταξί
Στο κινητό της σατανικής γυναίκας βρέθηκαν, επίσης, αποθηκευμενες φωτογραφιες της Ιωαννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο facebook και το instagram. Κάτι που δείχνει οτι η Εφη ειχε εμμονη μαζι της.

Προφανώς, εκτιμούν οι αναλυτές, τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει «εκείνη» κοπιάροντας από την εμφάνιση μέχρι τη ζωή της.
Παράλληλα, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής και το τηλέφωνο της οδηγου απο το ταξι το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, γιατί η οδηγός ήταν στην ώρα της.
Τα συγκεκριμένα screenshots έχουν ώρα περίπου 10 το πρωί, λίγο δηλαδή πριν την άφιξή της στο Παγκρατι την πρώτη μέρα που δεν κατάφερε να επιτεθεί.
Στον ανακριτή
Λίγο πριν τις 9.30 η 35χρονη περασε την πορτα του ανακριτη.
Η κατηγορουμένη αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της απείθειας αλλά και το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, μια κατηγορία που την φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο προφυλάκισής της. Και αυτό, τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 35χρονη δεν θα αποδεχθεί, ενώπιον του ανακριτή, τις πράξεις που της καταλογίζονται, στάση που, σύμφωνα με το δικηγόρο της Σακη Κεχαγιογλου, κρατάει από την ημέρα της σύλληψής της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σήμερα ο δικηγόρος της να υποβάλει στον ανακριτή αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.


_MG_3725-01
_MG_3749-01
_MG_3743-01
πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου