5


Translate

20 Ιουλ 2020

Το... ΕΠΟς της ντροπής και της αηδίας

Αυτά να τα βλέπουν η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ, δεδομένου ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ακόμη (για λίγες μέρες) υπό την επιτροπεία τους. Να βλέπουν ότι δεν αφήνουν μια... έρημο αλλά έναν... βάλτο γεμάτο από σαπίλα και άλλες μυρωδιές. Τα πράγματα δεν είναι απλά χάλια, είναι μαύρα χάλια. Χειρότερα δεν γίνεται.
Με το θέμα του τελικού Κυπέλλου διανύουμε το ΕΠΟς της ντροπής και της ξεφτίλας καθώς η ΕΠΟ προχώρησε στην αναβολή του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Η πρόταση του Ολυμπιακού να γίνει ο αγώνας την Κυριακή (26/07) στο ΟΑΚΑ, παρότι είναι έδρα της ΑΕΚ, τους ξεγύμνωσε, όμως μυαλό δεν βάζουν. Ήρθε και η αστυνομία που έκρινε ακατάλληλη τη Ριζούπολη, ένα γήπεδο ομάδας δεύτερης κατηγορίας που δεν έχει άδεια, όμως αυτοί νομίζουν ότι βρέχει, κι ας έχουμε καλοκαίρι με καύσωνα.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, δείχνουν ότι το θράσος τους δεν έχει όρια, δεδομένης της αναβολής του αγώνα. Μέχρι και η... εξυγίανση σηκώνει τα χέρια ψηλά. Μέχρι και η... εξυγίανση θα πρέπει να νιώθει την αηδία για μια ομοσπονδία που είναι ανίκανοι για έναν τελικό Κυπέλλου.
Οι άνθρωποι το τερμάτισαν!
Δεν τους ενδιαφέρει το καλό του ποδοσφαίρου αλλά της ΑΕΚ. Τους ενδιαφέρει μόνο να πολεμούν τον Ολυμπιακό, τη μόνη ομάδα που εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, καθώς στις 6 Αυγούστου παίζει ρεβάνς με τη Γουλβς.
Αν ο τελικός γίνει μέχρι τις 30 Αυγούστου Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα μπορέσουν να παίξουν με τα υπάρχοντα ρόστερ. Θα έχει αποθεραπευτεί και ο Τσιγκρίνσκι.
πηγη gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου