5


Translate

11 Αυγ 2020

Τίνα Κουνακέι: Η σέξι σύζυγος του Βενσάν Κασέλ στη Μύκονο

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο -Η αντι-Μόνικα Μπελούτσι όπως την χαρακτηρίζουν έχει κλέψει το μυαλό του Γάλλου ηθοποιού και είναι μόλις 23 ετών
Η γυναικα που εκλεψε την καρδια του Βενσαν Κασελ,η δεύτερη σύζυγος του Γάλλου ηθοποιού, η αντι-Μόνικα Μπελούτσι, όπως την χαρακτηρίζουν, βρέθηκε για λίγες ημέρες μαζί με την παρέα της στην Μύκονο.
Εξωστρεφής και με εντυπωσιακό κορμί, παρά το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό γέννησε (το τρίτο παιδί του Βενσάν- εκείνος έχει δύο ακόμη κόρες με την Μόνικα Μπελούτσι) έδειξε να απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές στο νησί των ανέμων. 
Το μοντελο Τινα Κουνακει επιδόθηκε σε θαλάσσιες βουτιές και φωτογραφίσεις στην παραλία, απόλαυσε την φιλοξενία του Cavo Tagoo και επέστρεψε στην Γαλλία. 
Ο Βενσαν και η Τινα παντρευτηκαν σε μια ιδιωτικη τελετη στο δημαρχείο του Μπιντάρτ, στην νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου.
Το ζευγάρι, που ζει στη Βραζιλία, κοινοποίησε την σχέση του τον Ιούλιο του 2016, όταν η Τίνα, ηλικίας μόλις 19 ετών, τότε, ανάρτησε μια φωτογραφία της, αγκαλιά με τον γοητευτικό ηθοποιό.
Δείτε φωτογραφίες της Τίνας από τις διακοπές της στη Μύκονο...

IMG_9694
IMG_9695
IMG_9697
IMG_9698
IMG_9699

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου