5


Translate

30 Νοε 2020

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Έλα, μην ντρέπεσαι, και εσύ έχεις αναρωτηθεί και το έχεις συζητήσει με τον κολλητό αρκετές φορές. Μπορεί να γελάς και να κάνεις πως δεν σε νοιάζει, αλλά τι δεν θα
έδινες να μπεις για λίγο στο μυαλό της κοπέλας που κάθεται απέναντι και να μάθεις τι σκέφτεται για σένα, πώς να της πιάσεις κουβέντα. Αν υπάρχει τέλος πάντων κάτι που να πιάνει σε όλες, ένας τρόπος να φέρεις τις πιθανότητες με το μέρος σου. Είσαι τυχερός... Υπάρχουν μερικά πράγματα που αρέσουν σε όλα τα κορίτσια, κάθε ηλικίας και είναι το πρώτο βήμα για να έρθεις πιο κοντά. Για τα υπόλοιπα πρέπει να προσπαθήσεις μόνος σου!
Χαμογέλα
Έχεις ακούσει πολλές φορές τον μύθο ότι στα κορίτσια αρέσουν οι μελαγχολικοί, μυστήριοι τύποι. Είναι αλήθεια! Αλλά αφορά στις ταινίες και μόνο. Αν δεν είσαι λοιπόν Χολιγουντιανός πρωταγωνιστής φορά το καλύτερο σου χαμόγελο και φώτισε την μέρα της.
Κάνε την να γελάσει
Όσο της αρέσει να βλέπει εσένα να γελάς, άλλο τόσο και ακόμα περισσότερο της αρέσει να την κάνεις να γελάει. Πες της αστεία και βγάλε το παιδί από μέσα σου (με μέτρο!) και θα γίνει δική σου!
Άνοιξε πόρτα
Μπορεί να νομίζεις πως είναι παλιακό και ξεπερασμένο, αλλά η ευγένεια ποτέ δεν ξεπερνιέται! Άνοιξε πόρτες, τράβηξε καρέκλες για να καθίσει, κάνε στην άκρη να περάσει, κάνε τα όλα και θα δεις ότι ακόμα αποτελούν σταθερή αξία στο παιχνίδι του φλερτ και της αποπλάνησης.
Και όμως, η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά
Δεν θα σταθούμε πολύ στα βασικά, ακριβώς γιατί είναι βασικά. Είναι δεδομένο πως έχεις φροντίσει να είσαι μοσχομυριστός, να έχεις κάνει το μπανάκι σου, να έχεις βάλει ένα αποτελεσματικό αποσμητικό και ένα αρρενωπό αλλά φρέσκο άρωμα. Ακόμα περισσότερο όμως θα σου αποκαλύψουμε το βασικότερο λάθος που μπορεί να κάνεις. Κοιτάς γύρω σου και βλέπεις παντού μουσάτους, στο δρόμο, στα περιοδικά, στην τηλεόραση. Μην μπερδεύεσαι. Σε κανένα κορίτσι δεν αρέσει να φιλάει παπά. Τόσο απλά! Αν δεν νιώθεις άνετα με το clean-cut shaven look, παίξε λίγο με το αξύριστο λίγων ημερών ώστε να είσαι και να φαίνεσαι καθαρός και περιποιημένος.
http://gr.msn.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου