5


Translate

11 Φεβ 2021

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης επί του Παναθηναϊκού θα παλέψει ο ΠΑΣ!

Ημέρα κυπέλλου για τον ΠΑΣ Γιάννινα η σημερινή (15:00) και ένα σπουδαίο παιχνίδι-πρόκληση για τους Ηπειρώτες απέναντι στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο αποκλείστηκαν πέρυσι, οπότε φέτος θα προσπαθήσουν για την άτυπη ρεβάνς.
Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν με στόχο να πετύχουν από σήμερα ένα σκορ που θα είναι ικανό να τους δώσει την πρόκριση, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό της Λεωφόρου, ωστόσο το πρόσφατο παρελθόν δείχνει ότι τα παιχνίδια τους κρίνονται οριακά.
Ο Παναθηναϊκός στο παρελθόν έτρεχε ένα μεγάλο αήττητο σερί στα Γιάννενα, το οποίο ήταν σχεδόν 30 ετών! Είχε ηττηθεί τη σεζόν 1986-1987 με 1-0 και ως το 2016-2017 που ήρθε ισόπαλο 1-1 τότε το ματς, έφευγε πάντα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Από τον Φεβρουάριο του 2018, όμως, και μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τρεις συνεχόμενες νίκες με 2-1 (2 γκολ ο Κόντε και αυτογκόλ Γαρουφαλιά), 1-0 (Κλάους Αθανασιάδης) και 1-0 πέρυσι στο κύπελλο (Παμλίδης). Το μικρό αυτό σερί θα προσπαθήσει να διευρύνει η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.
Ο κόουτς των «κυανόλευκων» θα κάνει ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα, αλλά σε γενικές γραμμές θα έχει παίκτες που θα είναι ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουν το αποτέλεσμα. Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Σιόντης και για λόγους ξεκούρασης και τακτικής οι Καρτάλης και Νάουμετς.
Πιθανή ενδεκάδα: Χουτεσιώτης στο τέρμα, Οικονομόπουλος δεξί μπακ, Κάργας και Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας, Πίρσμαν αριστερό μπακ, στα χαφ θα είναι από δεξιά προς αριστερά οι Μπρένερ, Κάστρο, Λιάσος, Ελευθεριάδης και στην επίθεση οι Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Λοντίγκιν, Παντελάκης, Σάλιακας, Πήλιος, Ντομίνγκεζ, Λώλης, Γροσδάνης, Κρίζμαν και Λέο.
Εκτός αποστολής είναι οι: Σιόντης, Καρτάλης, Νάουμετς, Γιαννίκογλου, Αθανασίου, Δούμτσης, Πανουργιάς και Τριάδης
 
Πολλές αλλαγές και το μυαλό στον Ολυμπιακό
Στον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Μπόλονι αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες εν όψει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τα απρόοπτα με Σένκεφλελντ και Διούδη τον οδηγούν σε περισσότερες αλλαγές.
Την  εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Ξενόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρα και Χουάνκαρ. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Νιάς, Σανκαρέ και Αλεξανδρόπουλος. Στην επίθεση θα παίξουν στα άκρα οι Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό και στην κορυφή ο Μακέντα.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χριστογεώργος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας και Τζαβίδας.
 
Ο Παπαδόπουλος «ρεφ»
Ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) που είχε σφυρίξει και στο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα, ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει σήμερα τον πρώτο αγώνα της 7ης φάσης του κυπέλλου. Επίσης ήταν διαιτητής και στο περσινό παιχνίδι κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όπου οι Γιαννιώτες είχαν ηττηθεί με 3-1.
Βοηθοί του Παπαδόπουλου θα είναι οι Χρήστος Μπαλτάς και Ανδρέας Μεϊντανάς (Αχαΐας) και τέταρτος ο Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας).
Στο VAR θα βρίσκονται ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης). Και τέλος παρατηρητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τικόξογλου (Μακεδονίας).
 πηγη super-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου