5


Translate

14 Μαρ 2021

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Αστάματητος ο ΠΑΣ Γιάννινα, που μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού «καθάρισε» και τον Αστέρα μέσα στην Τρίπολη (1-0) χάρη σε γκολ του Μπρένερ, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί του.
Τρένο δίχως φρένο μοιάζει να είναι ο εξαιρετικός ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έκοψε τη φόρα του Αστέρα, φεύγοντας από την Τρίπολη με τη νίκη (1-0), ενώ του έσπασε και το αήττητο σερί 10 αγώνων που «έτρεχε».
Μπορεί η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, όμως η όρεξη της για θέαμα ήταν η ίδια όπως σε όλα τα ματς και πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση. Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανώτεροι στο πρώτο και τους Αρκάδες να… μεταμορφώνονται στο δεύτερο.
Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχαν πως αμφότερες οι ομάδες θα μείνουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» με γκολ στο 86ο λεπτό απέδρασε με το «τρίποντο» στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο, όπου… έσπασε και τα δοκάρια. Συγκεκριμένα, στο 13ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το προβάδισμα, με τον Παμλίδη να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 24ο λεπτό ο Ελευθεριάδης διπλασίασε τα δοκάρια με ένα σουτ του λίγο έξω από την μικρή περιοχή.
Με την έναρξη της επανάληψης, ο Αστέρας είπε να… μιμηθεί τους φιλοξενούμενους, με τον Λουίς Φερνάντεθ να εξαπολύει ένα σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι στο δεύτερο μέρος, όμως όσο κυλούσε ο χρόνος ο ρυθμός έπεφτε και όλα έδειχαν πως το ματς οδεύει προς τη λευκή ισοπαλία.
Ωστόσο, ο Μπρένερ είχε αντίθετη άποψη και με ένα ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλίέντε, Σίτο (80′ Τιλίκα), Κρέσπι (67′ Ριέρα), Φερνάντεθ, Αλί Μπαμπά (80′ Τζίμας), Κανελλόπουλος (67′ Μπελόκ)
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Πέερσαμν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Λιάσος (58′ Mπρένερ), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81′ Νάουμετς), Παμλίδης, Μιλιντσεάνου
 πηγη to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου