5


Translate

15 Απρ 2021

«Ο φόβος ανεβάζει τα νούμερα»! Πάταγος με ρεπορτάζ για τους… «θανάτους από κορωνοϊό»! «Ψάρεψαν» διευθυντή του CNN, vid

Το ίδιο συμβαίνει και σε ελληνικά ΜΜΕ;;;
Το CNN προκάλεσε σκόπιμα φόβους για τον Covid-19, προκειμένου να αυξήσει τα νούμερα, εμφανίζοντας συνεχώς έναν ιχνηλάτη θανάτου στην οθόνη, δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του γνωστού ενημερωτικού δικτύου Charlie Chester στο τελευταίο μυστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Project Veritas.
«Covid; Η συμμοριοκρατία της τηλεθέασης, σωστά; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προβάλλουμε συνεχώς ένα σύστημα καταγραφής θανάτων», είπε ο Chester στο βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στα κοινωνικά μέσα και έχει κάνει πάταγο, καθώς αναδημοσίευται από μέσα ενημέρωσης, όπως το Russia Today και η New York Post.
Ο υπάλληλος του CNN αποκάλυψε επίσης, ότι είχε ανάμικτα συναισθήματα για τον «ιχνηλάτη θανάτου».
Ο Τσέστερ παραδέχτηκε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που παρατίθεται, στον μυστικό δημοσιογράφο του Project Veritas, ότι παρά τις ανησυχίες αυτές, ο φόβος (από τον κορωνοϊό) αποδίδει υψηλότερα νούμερα, κάτι που τον βοηθά, μεταξύ άλλων, να κρατήσει την δουλειά του.
«Για αυτό βάζουμε συνεχώς τον αριθμό των νεκρών», τόνισε, συμπληρώνοντας: «Ο φόβος σε κρατά πραγματικά συντονισμένο».
Σημείωσε ότι σε πολλές περιπτώσεις, όπου ο σκηνοθέτης του, του είπε να αφαιρέσει τον ιχνηλάτη θανάτου Covid-19 από την οθόνη, ο επικεφαλής του δικτύου (Jeff Zucker) τον καλούσε σε ένα ειδικό κόκκινο «ιδιωτικό τηλέφωνο» για να τον διατάξει να το επαναφέρει. Με άλλα λόγια υπήρχε ένα «κόκκινο τηλέφωνο», που ο πρόεδρος του δικτύου χρησιμοποιούσε για να καλέσει την αίθουσα ελέγχου και να διατάξει τους παραγωγούς να παίξουν την «μέτρηση νεκρών από κορωνοϊό» στην οθόνη, προκειμένου να εντείνουν τον φόβο. Και όπως πολλοί γνωρίζουν, υπάρχουν καταγγελίες, αλλά και παραδοχές, πως θάνατοι με (ή χωρίς;) κορωνοϊό, καταγράφονται ως θάνατοι από κορωνοϊό.
Το τελευταίο βίντεο του Project Veritas κυκλοφόρησε μια μέρα μετά την δημοσίευση ενός άλλου, στο οποίο ο Τσέστερ μίλησε για την προσπάθεια του CNN, με στόχο την απομάκρυνση του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και είπε, ότι το εν λόγω δίκτυο έπαιξε καθοριστικό ρόλο, μέσω της προπαγάνδας του, στο να εκλεγεί ο διεθνιστής, Τζο Μπάιντεν.
Είναι ασαφές, το πότε ακριβώς έλαβε χώρα η συνομιλία με τον τεχνικό διευθυντή του CNN, ο οποίος παραδέχτηκε πως το CNN κάνει προπαγάνδα:
Όσα λέγονται πάντως, έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και τίθεται το ερώτημα, αν φυσικά όλα τα παραπάνω ισχύουν: Για αυτό στην Ελλάδα, μέσα ενημέρωσης επιμένουν στο να προβάλλουν κρούσματα και νεκρούς συνεχώς και μάλιστα σε δραματικούς τόνους;;; Όλα γίνονται μόνο για την τηλεθέαση ή και για προώθηση συγκεκριμένων πολιτικών περιορισμού της ελευθερίας, προκειμένου αυτές να γίνουν αποδεκτές χωρίς αντιδράσεις;;;

.

πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου