5


Translate

29 Ιουλ 2021

Κέρκυρα:Εμβολιάστηκε έγκυος και πέθανε το μωρό στην κοιλιά της..2 νεκροί και 5 με βλάβες!!!

Κέρκυρα:Εμβολιάστηκε έγκυος και πέθανε το μωρό στην κοιλιά της..2 νεκροί και 5 με βλάβες!!!

Ιδιο περιστατικό με εμβολιασμένη γυναίκα και στη Λάρισα..εχασε και αυτή το παιδί της!!!

9812 total views , 1143 views today

Οι Παρενέργειες πολλές αλλα λίγες παρουσιάστηκαν επίσημα και οι υπόλοιπες απεκρύφθησαν…Ειχαμε ξεκινήσει με τον Γιατρό Σπύρο Σκιαδόπουλο που παρέλυσαν τα κάτω ακρα του όπως και με μια Νοσοκόμα που επίσης παρέλυσαν τα κάτω ακρα…Ο Γιατρός ταλαιπωριέται ακόμη και σήμερα και περπατά με τρίποδα και Πι..

Η Νοσοκόμα επανήλθε για λιγο και πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν εργάζεται γιατι εχει παρενέργειες ακομη που δεν μπορούν να της επιτρέψουν να εργαστεί..

Απο αυτες τις δυο αρχικά περιπτώσεις έχουμε μια ακόμη Νοσοκόμα που απο το ενα ματι εχει πρόβλημα όρασης .Επίσης χθες έπαθε ανακοπή 38χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Κέρκυρας που ειχε εμβολιαστεί στις 15/07/21. Η σορός τους παρέμεινε στο Νοσοκομείο για Νεκροψία -Νεκροτομή.

26χρονος απο την Βέροια επεσε ΤΕΖΑ 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του στο εμβολιαστικό κεντρο …Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλα οι Γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν… Δούλευε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας και για να συνεχίσει να δουλεύει κατά την εργοδοσία και την Κυβέρνηση έπρεπε να είναι εμβολιασμένος..Σήμερα είναι κάτω απο το χώμα!!!

Γυναίκα 58 ετων ειχε επι μέρες παράλυση στα κάτω και ανω ακρα και παρέμενε σπίτι της επι τρεις εβδομάδες χωρις να αναφέρει την κατάσταση της παρα μονο σε φίλες της…Αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με Κρατικό φορέα και μεχρι σήμερα δεν ανακοινώθηκε τίποτα επίσημα.Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί.

Μια ακόμη γυναίκα παρέλυσε στα κάτω ακρα οπως εγινε γνωστό απο ανάρτηση.

30χρονη γυναίκα εγγυος στον 8ο μηνα κύησης απο την πόλη της Κέρκυρας  ειχε εμβολιαστεί  με αποτέλεσμα να πεθάνει το παιδί της!!Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας επειδη δεν αισθανόταν το μωρό στην κοιλιά της και οι Γιατροί διεπίστωσαν το θάνατο του.Επισης βρήκαν  εκτεταμένες θρομβώσεις στον ομφάλιο λώρο.

Iδιο περιστατικό με εγγυο που εμβολιάστηκε εχουμε και στη Λαρισα…Εχασε το παιδί της και αυτη η Γυναίκα. Δυστυχώς τα παιδιά αυτα Δολοφονούνται απο την Κυβέρνηση που εκβιάζει με την συναίνεση της μάννας που αποδέχεται να εμβολιαστεί σε κατάσταση εγκυμοσύνης..Ακουνε τους ειδικούς που πληρώνονται απο τις Φαρμακομαφίες για το πειραμα τους..

*Υπάρχουν και αλλες περιπτώσεις που δεν αναφέρονται διοτι φοβούνται να μιλήσουν…η δεν θέλουν να γίνει γνωστό αυτο που επαθαν.Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας οπως σε ολα κρατάνε το στόμα τους κλειστό!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 

20 Ιουλίου 1974: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα ανέκδοτα πλάνα από την επιστράτευση και την κατάσταση στην Αθήνα

Τι έγραφαν τότε οι εφημερίδες

Translate this page

Στις 20 Ιουλίου 1974 ξεκίνησε η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα κατάληψη εδαφών του νησιού και βίαιη μετατόπιση του ενός τρίτου του Ελληνοκυπριακού πληθυσμού.

Στο βίντεο που ακολουθεί και προέρχεται από τη σειρά αρχείων που δημοσιοποιεί για πρώτη φορά το εξαιρετικό κανάλι του you tube  Aylon Film Archives απεικονίζεται πλήρως το κλίμα της εποχής.

Η ταινία ξεκινάει με εξώφυλλα ελληνικών και ξένων εφημερίδων, που φυσικά όλα αφορούσαν στη κατάσταση στην Κύπρο. Οι εφημερίδες είναι: Ελεύθερος κόσμος, The Daily telegraph, Απογευματινή, Herald Tribune.

Ο «Ελεύθερος Κόσμος» αναφέρει:

«Σύσκεψις δια την Κύπρο – Yπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» ενώ σε άλλο τίτλο αναφέρει: «Πυρκαϊάν ηπείλησε χθες την Ομόνοιαν».

Σε άλλη έκδοση διαβάσουμε:

«Ανετράπη χθες ο Πρόεδρος της Κύπρου» με επέμβασιν της «Εθνικής Φρουράς».

Ορκίσθη νέος πρόεδρος ο Ν.Σαμψών

Στην «Απογευματινή διαβάζουμε:

«Επαγιώθη το καθεστώς στην Κύπρον»

«Η Αθήνα δεν αναμιγνύεται στα εσωτερικά της Λευκωσίας»

Σε άλλο τίτλο: «SOS Καίγεται η Αττική» (σ.σ. κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ).

Η Athens Mirror αναφέρει «κινητοποίηση του ελληνικού Στρατού».

Τα ΝΕΑ: «Η ΕΛΛΑΣ εκήρυξε γενική επιστράτευση».

Η Αθλητική Ηχω αναφέρει:

«Οι Ελληνοκύπριοι πέταξαν τους Τούρκους εις την θάλασσα»

«Και ήδη όλη η Μεγαλόνησος ελέγχεται».

Ο ΕΚ αναφέρει: «Όλοι υπο τα όπλα».

Το ΒΗΜΑ αναφέρει: «Οι Έλληνες στην Κύπρο απωθούν τους εισβολείς».

Ακολουθούν πλάνα από την ελληνική τηλεόραση και  την εκπομπή της ΠΑ ¨Οι Ουρανοί είναι δικοί μας» όπου βλέπουμε στιγμές της τουρκικής εφόδου.

Η στρατιωτική κυβέρνηση της Ελλάδας αυθημερόν διέταξε Γενική Επιστράτευση. Στη συνέχεια, το εξώφυλλο της Athens Mirror αναφέρεται στην κινητοποίηση του ελληνικού στρατού, πάλι πλάνα από την τηλεόραση όπου βλέπουμε πυραύλους (πιθανότα εκτόξευση Τίμιου Τζον, αεροπλάνα, αλεξιπτωτιστές και το εξώφυλλο της εφημερίδας Τα Νέα ενημερώνει για την επιστράτευση.

Πλάνα από άντρες που παρουσιάζονται για να επιστρατευτούν, δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα, πλήθη ανθρώπων συγκεντρωμένα σε διάφορα σημεία της Αθήνας. Σε εξώφυλλο της αθλητικής εφημερίδας Αθλητική, αναφέρεται η επιστράτευση, το ίδιο κι από τις εφημερίδες Ελεύθερος Κόσμος και Το Βήμα.

Γενικό πλάνο στη θάλασσα, ναυτικές μονάδες πλοίων, αναμένουν αγκυροβολημένα. Εικόνες από την τηλεόραση, καταγραφές ανθρώπινων στιγμών και πολεμικών επιθέσεων με εναέρια και επίγεια μέσα στην Κύπρο.

Τρομερή κίνηση στην Αθήνα από αυτοκίνητα και πεζούς, στρατιωτικά οχήματα στους δρόμους, πλάνα απ’ το Ελληνικό Κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος, ένας φρουρός στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, αστυνομικοί, τροχονόμοι και ανήσυχος συγκεντρωμένος κόσμος.

Σαν σήμερα 20 Ιουλίου 1974: Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία «Αττίλας» ξεκίνησε την αυγή της 20ής Ιουλίου 1974 με αποβατικές και αεροπορικές επιχειρήσεις

Σαν σήμερα 20 Ιουλίου 1974: Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο | tanea.gr
TANEA Team

Η τουρκική εισβολή στην Κύπρο με την κωδική ονομασία «Αττίλας» ξεκίνησε την αυγή της 20ής Ιουλίου 1974 με αποβατικές και αεροπορικές επιχειρήσεις.

Έλαβαν μέρος συνολικά γύρω στις 40.000 άνδρες υπό τη διοίκηση του αντιστρατήγου Νουρετίν Ερσίν.

Η ελληνική πλευρά πιάστηκε στον ύπνο και η αντίδρασή της εκδηλώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση.

Η Τουρκία υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για εισβολή, αλλά για «ειρηνική επέμβαση», με σκοπό την επαναφορά της συνταγματικής τάξης στην Κύπρο, που είχε καταλυθεί από το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου (15 Ιουλίου 1974).

Τα τουρκικά αποβατικά σκάφη άρχισαν να αποβιβάζουν ανενόχλητα δυνάμεις στην περιοχή Πέντε Μίλι, οκτώ χιλιόμετρα δυτικά της Κερύνειας, λίγο μετά τις 5 το πρωί της 20ής Ιουλίου.

Σχεδόν ταυτόχρονα, σμήνη τουρκικών αεροσκαφών άρχισαν τις επιθέσεις, συνεχώς και κατά κύματα, κατά της ευρύτερης περιοχής της Κερύνειας και της Λευκωσίας, ενώ άλλα αεροσκάφη και ελικόπτερα επιχειρούσαν ρίψεις αλεξιπτωτιστών σε επίκαιρα σημεία.

Οι κάτοικοι βρέθηκαν στο έλεος των εισβολέων.

Άοπλοι πολίτες δολοφονήθηκαν, γυναίκες βιάστηκαν και αιχμάλωτοι στρατιώτες εκτελέστηκαν.

Η αντίδραση της ελληνικής πλευράς ήταν ανεξήγητα αργοπορημένη.

Παρ’ ότι το ελληνικό Πεντάγωνο γνώριζε τις κινήσεις των Τούρκων, θεωρούσε ότι μπλοφάρουν.

Μόλις στις 8:40 το πρωί δόθηκε επισήμως από την Αθήνα η εντολή εφαρμογής των πολεμικών σχεδίων, ενώ το ελληνικό ραδιόφωνο (το ΕΙΡΤ εν προκειμένω) μετέδωσε την είδηση γύρω στις 11 το πρωί.

Η καθυστερημένη κινητοποίηση έδωσε τη δυνατότητα στους τούρκους εισβολείς να παγιώσουν τις θέσεις τους και να δημιουργήσουν προγεφύρωμα από το Πέντε Μίλι της Κερύνειας προς τον Άγιο Ιλαρίωνα, έχοντας ως αντικειμενικό στόχο τη σύνδεσή του με τον τουρκοκυπριακό θύλακο της Λευκωσίας.

Οι μονάδες της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, όταν κινητοποιήθηκαν, άρχισαν να πολεμούν με ηρωική αυτοθυσία, χωρίς μάλιστα να διαθέτουν αεροπορική κάλυψη και σύγχρονο οπλισμό.

Αριθμούσαν γύρω στις 12.000 άνδρες (Ελληνοκύπριους και Ελλαδίτες), υπό τη διοίκηση του ταξιάρχου Μιχαήλ Γεωργίτση, που είχε το γενικό πρόσταγμα στο πραξικόπημα κατά του Μακαρίου.

Στο μεταξύ, άρχισε να κινητοποιείται και ο ελληνοκυπριακός ανδρικός πληθυσμός και να συμμετέχει στον άνισο αγώνα με ό,τι διέθετε ο καθένας, πυροβολώντας από τις στέγες των σπιτιών του κατά των εισβολέων αλεξιπτωτιστών.

Στην Αθήνα, η κυβέρνηση, αιφνιδιασμένη από την εξέλιξη των γεγονότων, αρχίζει να παρουσιάζει εικόνα διάλυσης.

Κηρύσσει γενική επιστράτευση, η οποία εξελίσσεται σε φιάσκο, δείχνοντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Ελληνικός Στρατός.

Και να σκεφθεί κανείς ότι την Ελλάδα κυβερνούσαν οι στρατιωτικοί και ο Στρατός αν μη τι άλλο θα έπρεπε να βρισκόταν σε υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο.

Ο αμερικανός υφυπουργός Εξωτερικών, Τζόζεφ Σίσκο, που βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα ως εντολοδόχος του Κίσινγκερ, συναντάται στο Πεντάγωνο με το αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγό Μπονάνο.

Ο παριστάμενος Δημήτριος Ιωαννίδης, σε οργίλος ύφος, απευθύνεται προς τον Σίσκο «Μας εξαπατήσατε… Ημείς θα κηρύξωμεν πόλεμον!» και αποχωρεί από τη σύσκεψη.

Έκτοτε τα ίχνη του αόρατου δικτάτορα χάνονται.

Ο Σίσκο κατά τη διάρκεια της ημέρας μάταια αναζητεί αρμόδιο για συνομιλίες.

Αργά το βράδυ το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εκδίδει το υπ’ αριθμόν 353 ψήφισμα, με το οποίο καλεί σε κατάπαυση του πυρός και σε αποχώρηση από την Κύπρο του «ξένου στρατιωτικού δυναμικού».

Παρά την ομόφωνη έγκρισή του, αγνοείται από την Τουρκία, η οποία, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, επείγεται να εφαρμόσει πλήρως τα σχέδιά της.

Γενικά, η διεθνής αντίδραση κατά του «Αττίλα» είναι χλιαρή.

Την επομένη, 21 Ιουλίου, οι μάχες στην Κύπρο συνεχίζονται με ιδιαίτερη σφοδρότητα.

Στόχος των ελληνικών δυνάμεων στην Κύπρο είναι να αποκόψουν τον τουρκοκυπριακό θύλακο της Λευκωσίας από το προγεφύρωμα της Κερύνειας.

Οι έλληνες στρατηγοί απορρίπτουν εισήγηση για επέμβαση στην Κύπρο, προβλέποντας αποτυχία του σχετικού εγχειρήματος.

Δύο ελληνικά υποβρύχια που πλέουν προς την Κερύνεια διατάσσονται να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Οι τούρκοι εισβολείς, παρά την αριθμητική τους υπεροχή και την ποιοτική υπεροχή του οπλισμού τους, αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα.

Μάλιστα, από ασυνεννοησία η Τουρκική Αεροπορία βυθίζει το αντιτορπιλικό Κοτσατεπέ (D-354), το οποίο εξέλαβε για ελληνικό πλοίο, και προκαλεί ζημιές σε άλλα δύο τουρκικά αντιτορπιλικά.

Την ίδια ημέρα σημειώνεται δραστηριοποίηση του αμερικανικού παράγοντα για την επίτευξη ανακωχής.

Ο Σίσκο, που πηγαινοέρχεται μεταξύ Αθηνών και Άγκυρας, δε βρίσκει κάποιον αρμόδιο στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί, καθώς όλοι τους έχουν εξαφανιστεί.

Την ευθύνη αναλαμβάνει τελικά ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού, ναύαρχος Πέτρος Αραπάκης, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κίσινγκερ συμφωνεί η ανακωχή να ισχύσει από τις 4 το απόγευμα της 22ας Ιουλίου.

Στις 2 το πρωί της 22ας Ιουλίου 12 ελληνικά μεταγωγικά τύπου Νοράτλας, που μετέφεραν καταδρομείς στο νησί, βάλλονται, κατά λάθος, από φίλια πυρά πλησίον του αεροδρομίου της Λευκωσίας, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να καταρριφθεί (4 μέλη του πληρώματος και 27 καταδρομείς έχασαν τη ζωή τους) και άλλα δύο να πάθουν σοβαρές ζημιές.

Την ίδια ημέρα οι τούρκοι εισβολείς εντείνουν τις επιχειρήσεις τους.

Αποβιβάζουν άρματα μάχης και το μεσημέρι καταλαμβάνουν την πόλη της Κερύνειας.

Στις 4 το απόγευμα αρχίζει να τηρείται η ανακωχή κατά τα συμφωνηθέντα, η οποία όμως θα παραβιαστεί αρκετές φορές από τους εισβολείς.

Σε αυτό το χρονικό σημείο οι Τούρκοι ελέγχουν το 3% του κυπριακού εδάφους, έχοντας δημιουργήσει ένα προγεφύρωμα, που συνδέει την Κερύνεια με τον τουρκοκυπριακό θύλακο της Λευκωσίας.

(Πηγή πληροφοριών: sansimera.gr)

Η Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο

AddThis Sharing Buttons

Πηγή: https://www.sansimera.gr/articles/649

© SanSimera.gr
Ιδιο περιστατικό με εμβολιασμένη γυναίκα και στη Λάρισα..εχασε και αυτή το παιδί της!!!
Οι Παρενέργειες πολλές αλλα λίγες παρουσιάστηκαν επίσημα και οι υπόλοιπες απεκρύφθησαν…
Ειχαμε ξεκινήσει με τον Γιατρό Σπύρο Σκιαδόπουλο που παρέλυσαν τα κάτω ακρα του όπως και με μια Νοσοκόμα που επίσης παρέλυσαν τα κάτω ακρα…Ο Γιατρός ταλαιπωριέται ακόμη και σήμερα και περπατά με τρίποδα και Πι..
Η Νοσοκόμα επανήλθε για λιγο και πληροφορίες αναφέρουν οτι δεν εργάζεται γιατι εχει παρενέργειες ακομη που δεν μπορούν να της επιτρέψουν να εργαστεί..
Απο αυτες τις δυο αρχικά περιπτώσεις έχουμε μια ακόμη Νοσοκόμα που απο το ενα ματι εχει πρόβλημα όρασης .Επίσης χθες έπαθε ανακοπή 38χρονος κρατούμενος στις Φυλακές Κέρκυρας που ειχε εμβολιαστεί στις 15/07/21. Η σορός τους παρέμεινε στο Νοσοκομείο για Νεκροψία -Νεκροτομή.
26χρονος απο την Βέροια επεσε ΤΕΖΑ 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του στο εμβολιαστικό κεντρο …Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλα οι Γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν… Δούλευε σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας και για να συνεχίσει να δουλεύει κατά την εργοδοσία και την Κυβέρνηση έπρεπε να είναι εμβολιασμένος..Σήμερα είναι κάτω απο το χώμα!!!
Γυναίκα 58 ετων ειχε επι μέρες παράλυση στα κάτω και ανω ακρα και παρέμενε σπίτι της επι τρεις εβδομάδες χωρις να αναφέρει την κατάσταση της παρα μονο σε φίλες της…Αναγκάστηκε να επικοινωνήσει με Κρατικό φορέα και μεχρι σήμερα δεν ανακοινώθηκε τίποτα επίσημα.Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να εξεταστεί.
Μια ακόμη γυναίκα παρέλυσε στα κάτω ακρα οπως εγινε γνωστό απο ανάρτηση.
30χρονη γυναίκα εγγυος στον 8ο μηνα κύησης απο την πόλη της Κέρκυρας  ειχε εμβολιαστεί  με αποτέλεσμα να πεθάνει το παιδί της!!Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κέρκυρας επειδη δεν αισθανόταν το μωρό στην κοιλιά της και οι Γιατροί διεπίστωσαν το θάνατο του.Επισης βρήκαν  εκτεταμένες θρομβώσεις στον ομφάλιο λώρο.
Iδιο περιστατικό με εγγυο που εμβολιάστηκε εχουμε και στη Λαρισα…Εχασε το παιδί της και αυτη η Γυναίκα. Δυστυχώς τα παιδιά αυτα Δολοφονούνται απο την Κυβέρνηση που εκβιάζει με την συναίνεση της μάννας που αποδέχεται να εμβολιαστεί σε κατάσταση εγκυμοσύνης..Ακουνε τους ειδικούς που πληρώνονται απο τις Φαρμακομαφίες για το πειραμα τους..
*Υπάρχουν και αλλες περιπτώσεις που δεν αναφέρονται διοτι φοβούνται να μιλήσουν…η δεν θέλουν να γίνει γνωστό αυτο που επαθαν.Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας οπως σε ολα κρατάνε το στόμα του κλειστό!
πηγη amazonios

Η Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο

AddThis Sharing Buttons

Πηγή: https://www.sansimera.gr/articles/649

© SanSimera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου