5


Translate

19 Νοε 2017

Στις κάλπες για την ανάδειξη νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς...ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.....!!!!

Σε εξέλιξη είναι, από τις 8 το πρωί, ο β' γύρος των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, με μονομάχους τη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Οι κάλπες -στα συνολικά 982 εκλογικά τμήματα της χώρας και στα 22 στο εξωτερικό- ;άνοιξαν χωρίς σημαντικά προβλήματα και θα μείνουν ανοικτές έως τις 8 το βράδυ. 
Ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά ξεπεράστηκαν γρήγορα και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Αρκετά ικανοποιητικός είναι και ο ρυθμός προσέλευσης των μελών και φίλων για να ψηφίσουν τη νέα ηγεσία.
Η διαδικασία είναι απλούστερη σε σχέση με τον α' γύρο, αφού δεν απαιτείται η καταβολή 3 ευρώ, ούτε η συμπλήρωση αίτησης. Επίσης, μπορεί να ψηφίσει κανείς όπου διευκολύνεται. Όποιος θέλει μπορεί να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική. Τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 9 - 10 το βράδυ.
Η κ. Γεννηματά άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:00 στο  Α' ΚΑΠΗ Καματερού. Αμέσως μετά σημείωσε ότι «σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφασίζουν για τη μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται». «Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για τη νίκη», πρόσθεσε.
 Ο κ. Ανδρουλάκης ψήφισε στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Πολύκεντρο Νεολαίας. «Την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας. Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει. Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας», είπε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος. 
Ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, Νίκος Αλιβιζάτος τόνισε ότι «το νόημα της ψήφου αυτήν την Κυριακή είναι η αναγέννηση της παράταξης». 
m.naftemporiki.gr
μονταζ teo