5


Translate

27 Μαρ 2018

Με στόχο την βελτίωση απέναντι στην Αίγυπτο (21:00, Epsilon TV)

Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Αίγυπτο των Σαλάχ, Ουάρντα δίνει απόψε η εθνική Ελλάδας (21:00, Epsilon TV) με σκοπό να παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στην Ελβετία.
Στην Ζυρίχη οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε θα αντιμετωπίσουν την μουντιαλική αφρικανική χώρα στην οποία υπάρχει έντονο...
ελληνικό στοιχείο με την παρουσία του νυν παίκτη του Ατρομήτου Αμρ Ουάρντα, του άλλοτε προπονητή του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενώ φυσικά δεσπόζει η παρουσία του εξαιρετικά φορμαρισμένου με την Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ.
Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Ελβετία και την προβληματική εικόνα, ο Γερμανός τεχνικός προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές ούτως ώστε να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα. Διαθέσιμος και λογικά βασικός θα είναι ο Νίκος Καρέλης μετά παρά την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Γιαννιώτης.
Επικρατέστερη ενδεκάδα σε σύστημα 4-2-3-1: Καρνέζης, Μπακάκης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Δώνης, Καρέλης
Από ήττα προέρχεται και η ομάδα της Αιγύπτου (2-1 από την Πορτογαλία με ανατροπή), ενώ βασική της δύναμη είναι η ταχύτητα στις αντεπιθέσεις και η εξαιρετική τεχνική κατάσταση με αιχμή του δόρατος τον Σαλάχ.
Πιθανοί έντεκα σε σχηματισμό 4-3-3: Ελ Χονταρί, Σαφί, Γκαμπρ, Εγκάζι, Φατέχ, Ελ Σαλάτ, Ελνενί, Χασάν, Ουάρντα, Σαλάχ, Κοκά
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου