5


Translate

12 Δεκ 2018

Έτσι «ντόπαρε» τους παίκτες του ενόψει Μίλαν ο Μαρτίνς - Κορεό αλά «casa de papel» από τη θύρα 7

Αντίστροφα για το αυριανό (13/12, 22:00) κρίσιμο παιχνίδι με τη Μίλαν μετρούν στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να… ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του.
Άλλωστε, γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν είναι εύκολη η «αποστολή» της νίκης με δύο γκολ διαφορά επί των Ιταλών για να μπορέσει να προκριθεί η ομάδα του
στους «32» του Europa League.
«Πιστέψτε το, μπορούμε να τα καταφέρουμε», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος στους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων του και συνέχισε: «Είμαστε καλύτεροι από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα. Έχουμε ποιότητα, ικανότητες και διάθεση. Δείξτε ποιοι πραγματικά είστε και μη χάσετε αυτή την ευκαιρία. Πάμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας με μια μεγάλη εμφάνιση και νίκη».
Ο Μαρτίνς έχει ενημερωθεί πως αύριο το «Καραϊσκάκης» θα είναι κατάμεστο από κόσμο και γι αυτό φρόντισε στην ομιλία του να κάνει αναφορά και στους οπαδούς, ώστε οι παίκτες του να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα απέναντι στους «ροσονέρι».
Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό για την αναμέτρηση κόντρα στη Μίλαν. Συγκεκριμένα, η θύρα 7 αναμένεται να τραβήξει τα φλας των φωτογραφικών μηχανών πριν τη σέντρα του αγώνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το κορεό είναι εμπνευσμένο από την ισπανική σειρά «La casa de papel».
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου