5


Translate

26 Μαρ 2018

Ξεκινάει πάλι το Σάββατο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου – Παραμένει το -3 στον Ολυμπιακό.....ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ....ΑΙΝΤΕ ΠΑΙΞΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ....!!!!

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινά και πάλι από το προσεχές Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής. Πρόκειται για κοινή απόφαση όλων των ομάδων της Α΄ Εθνικής κατηγορίας και πλέον αναμένονται τα τυπικά για την επανέναρξή του.Οι 16 ΠΑΕ αποφάσισαν ομόφωνα στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας (που είναι σε εξέλιξη) να αποδεχθούν τους όρους Βασιλειάδη και να ζητήσουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος από το ερχόμενο σαββατοκύριακο, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου! 
Αποφασίστηκε, δε, ότι θα διεκαχθεί η 26η αγωνιστική, άρα την Κυριακή θα έχουμε -λογικά- το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ενώ ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν ο μοναδικός της 25ης αγωνιστικής που δεν είχε διεξαχθεί, θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη! 
Απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης για αφαίρεση τριών βαθμών, για τα όσα είχαν γίνει μετά το ματς με την ΑΕΚ, στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.
Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης απέρριψε την έφεση των ερυθρόλευκων σε αντίθεση με την περίπτωση του ΠΑΟΚ, είχε αποφασίσει να μην αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τον δικέφαλο του Βορρά, για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και την μη διεξαγωγή του αγώνα στην Τούμπα.
Για το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που διακόπηκε στο 90' κι ενώ το σκορ ήταν 0-0 μετά το γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε, θα υπάρχει απόφαση πριν το Πάσχα. Μια απόφαση που θα διαμορφώσει εν πολλοίς και την βαθμολογία.

πηγη
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου