5


Translate

23 Ιουν 2018

Αυτοί «κόπηκαν» από την αποστολή του Ολυμπιακού για Αυστρία!

Την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τις 26 επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας,
η οποία  θα αναχωρήσει τη Δευτέρα με προορισμό το Ζέεφελντ.
Εκτός είναι ο Σιώπης, που αποτελεί ξένο σώμα για τους «ερυθρόλευκους», ο Σεμπά, που φημολογείται ότι θα συνεχίσει σε σύλλογο της Ασίας, αλλά και οι Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Ευαγγέλου, μιας και έχουν ακόμη εκκρεμότητες με τις προηγούμενες ομάδες τους.
Την αποστολή δεν ακολουθούν, όμως, και αρκετοί από τους «κομμένους» και συγκεκριμένα, οι Ιγκόρ, Μαρτίνς, Ταχτσίδης, Οφόε, Εμενίκε και Καραμάνος, όπως φυσικά και οι Μουντιαλικοί Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ.
Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι Γκερέρο και Καμαρά, που αποκτήθηκαν πρόσφατα, οι Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μανθάτης που επέστρεψαν στον Ολυμπιακό, αλλά και οι Βούκοβιτς-Πάρντο, που καλούνται να αποδείξουν πράγματα για να παραμείνουν στην ομάδα.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.
filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου