5


Translate

10 Δεκ 2018

Σούπερ πρωταθλήτρια η Ρίβερ, 3-1 την Μπόκα στην παράταση (Βιντεο)

Η Ρίβερ Πλέιτ είναι η νικήτρια του φετινού Copa Libertadores. Οι «μιγιονάριος» επικράτησαν 3-1 στην παράταση της Μπόκα Τζούνιορς στον δεύτερο τελικό που διεξήχθη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης και κατέκτησε το Superfinal που ολοκληρώθηκε μετά από πολλές αναβολές και έντονο παρασκήνιο.
Το σκορ άνοιξε στο 44’ ο Μπενεντέτο για λογαριασμό της Μπόκα, ενώ η Ρίβερ ισοφάρισε στο 67’ με τον Πράτο. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα και η Μπόκα έμεινε με δέκα στο δεύτερο λεπτό της παράτασης λόγω της αποβολής του Μπάριος. Στο 109’ ο Κιντέρο και στο 122’ ο Μαρτίνες χάρισαν το τρόπαιο στους «εκατομμυριούχους».



Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 3-1 (Open TV)

Γκολ: 44' Μπενεντέτο (Μπόκα), 68' Πράτο (Ρίβερ), 109' Κιντέρο (Ρίβερ), 122' Μαρτίνες (Ρίβερ)


Κίτρινες κάρτες: Πόνσιο, Φερνάντες, Μαϊντάνα, Κάσκο - Πέρες, Μπάριος, ΤέβεςΚόκκινες κάρτες: 92' ΜπάριοςΡίβερ Πλέιτ: Aρμάνι, Μοντιέλ (74' Μαγιάδα), Μαϊντάνα, Πινόλα, Κάσκο, Ε. Πέρες, Πόνσιο (59' Κιντέρο), Παλάσιος (97' Άλβαρεζ), Φερνάντες (111' Ζουκουλίνι), Μαρτίνες, Πράτο.
Μπόκα Τζούνιορς: Αντράντα, Μπουφαρίνι (111' Τέβεζ), Ισκιέρδος, Μαγκαλάν, Ολάσα, Νάντες, Μπάριος, Π. Πέρες (89' Γκάγκο), Βίγια (96' Χάρα), Παβόν, Μπενεντέτο (62' Άμπιλα).
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου