5


Translate

3 Δεκ 2018

Στο «έλεος» των αναρχικών και του ΣΥΡΙΖΑ οι αστυνομικοί – Πρόεδρος ειδικών φρουρών: «Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία»

Την αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας καταγγέλλει ο πρόεδρος του σωματείου των Ειδικών φρουρών, με αφορμή την επίθεση που έγινε στα κεντρικά των ΜΑΤ σήμερα τα ξημερώματα. 
Η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χαϊδεύει τα αυτιά των αναρχικών, ενώ το αρμόδιο υπουργείο έχει αφήσει τους αστυνομικούς χωρίς σχέδια προστασίας και
προφανώς με εντολή να μη πραγματοποιούνται συλλήψεις.
Μια κυβέρνηση που έκανε πολιτική καριέρα μέσω των διαμαρτυριών, ανούσιων καταλήψεων και του χάους στα κέντρα των μεγάλων πόλεων της χώρας, σήμερα συνεχίζει το έργο της αφήνοντας ανεξέλεγκτους τους αναρχικούς και την αστυνομία υπό κατάρρευση.
Ως «έθιμο» χαρακτήρισε την επίθεση αγνώστων στα κεντρικά των ΜΑΤ στην Καισαριανή τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πρόεδρος του σωματείου των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.
Σχολιάζοντας στο ΘΕΜΑ 104,6 το γιατί δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις, ο κ. Ντούμας αρχικά είπε ότι «δεν είναι εύκολο να συλλάβεις ανθρώπους που επιτίθενται εν είδει αντάρτικου» για να προσθέσει ότι «χρειάζεται ειδικό σχέδιο σύλληψης αυτών των ανθρώπων. Επαφιόμαστε στο πόσο τυχεροί θα είναι οι αστυνομικοί για να μην τραυματιστούν και άτυχοι οι κουκουλοφόροι να συλληφθούν».
Κατά τον ίδιο «αν θέλει το κράτος να πατάξει τέτοια φαινόμενα, δημιουργεί νόμους για να συλληφθούν να πληρώσουν τις ζημιές και να μην το ξανακάνουν».
«Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία» κατέληξε για το θέμα ο Βασίλης Ντούμας.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά του κτηρίου που στεγάζει τις υπηρεσίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ στην Καισαριανή πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Η επίθεση από δεκάδες άτομα έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην οδό Χίου στην Καισαριανή.
Από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη.
Υπενθυμίζουμε πως και χθες, όπως μεταδώσαμε στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ξεκίνησαν οι επιθέσεις με «αγνώστους» που γκρέμισαν με μανία χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Ιωάννινα και την πάγια σιωπή της κυβέρνησης απέναντι στην ανομία.
Ξεκίνησαν οι επιθέσεις από τους γνωστούς-αγνώστους. Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.
Είναι προφανές πως η Κυβέρνηση δείχνει ανοχή προς τους… αναρχικούς και τους Ρουβίκωνες. Τους χαϊδεύει, δεν τους φυλακίζει, ενώ ταυτόχρονα υβρίζει με τον χειρότερο τρόπο τα παιδιά που βγαίνουν έξω για να φωνάξουν για την Μακεδονία μας.
Εικόνες που βλέπαμε στην Κ. Ευρώπη, πλέον ήρθαν και στην χώρα μας. Σε πολλές χώρες έχουμε δει και περιστατικά καψίματος. Φάτνες, δέντρα και σταυροί στην πυρά. Ήδη στην Ελλάδα έγινε η αρχή με τον σταυρό στη Λέσβο. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν περάσει και ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας.
Άθεοι μαζί με τους μετανάστες θα φθάσουν στο σημείο να διαμαρτύρονται για τις καμπάνες που θα χτυπούν, ενώ θα ζητήσουν να κατέβουν και οι σταυροί από δημόσιους χώρους.
πηγη pentapostagma.gr
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου