5


Translate

5 Δεκ 2018

Η λίστα με τους παίκτες που «παίζει» να αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό

Προσθαφαιρέσεις αναμένεται να έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο, διότι εκτός από προσθήκες, που πρόκειται να γίνουν, θα σημειωθούν και αποχωρήσεις.

Δεδομένα ο Γιώργος Μασούρας θα ενταχθεί στους Πειραιώτες, καθώς έχει ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για έναν φορ που θα έχει τις προοπτικές να λύσει το πρόβλημα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στο σκοράρισμα.
Ωστόσο, θα αποχωρήσουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές. Με κάποιους θα βγει «διαζύγιο», ενώ κάποιοι αναμένεται να δοθούν δανεικοί. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία, είναι ο Γιάγια Τουρέ ως γνωστόν.
Ο Ιβοριανός μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού που τις προάλλες τόνισε ότι χρειάζεται δουλειά για να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Ο 35χρονος είναι παίκτης με «πλούσιο» βιογραφικό, θέλει να παίζει και δεν είναι ωραίο να βρίσκεται συνέχεια στην εξέδρα. Παράλληλα, έχει και αλμυρό συμβόλαιο. Επομένως, το να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση δεν ευνοεί κανέναν.
Φετφατζίδης και Πάρντο έχουν επίσης βάσιμες πιθανότητες για να αποχαιρετήσουν, με τον πρώτο να είναι στο «ψυγείο» εδώ και καιρό, ενώ για τον δεύτερο έχει χαλάσει αρκετά το κλίμα και υπάρχει γκρίνια στην εξέδρα, λόγω και των σημαντικών ευκαιριών που έχει χάσει.
Ανδρούτσος, Βρουσάι και Νικολάου πιθανόν να δοθούν δανεικοί, ενώ έχει ακουστεί ότι είναι ανοιχτό να δοθούν ως ανταλλάγματα για τον Μασούρα στον Πανιώνιο. Ίσως παίξει ενδεχόμενο παραχώρησης και των Μασούρα (δεξιού πρώην μπακ της Λάρισας)-Χουτεσιώτη. Όσον αφορά, τέλος, το μέλλον των Χασάν και Μάνου συνδέεται άμεσα με αυτό του επιθετικού που θα αποκτηθεί.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου