5


Translate

15 Δεκ 2018

Πορεία συνταξιούχων στο κέντρο της Αθήνας: Ζητούν κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου

Προορισμός τους το Μαξίμου - Όπως λένε η συγκέντρωση αυτή αποτελεί απάντηση στους ελιγμούς της κυβέρνησης, η οποία διαφημίζει τη μη περικοπή της «προσωπικής διαφοράς», την ίδια στιγμή που κρατά ατόφιες όλες τις προηγούμενες περικοπές 
Πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες συνταξιούχοι από όλη την Ελλάδα που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 90 λεωφορεία έχουν δρομολογηθεί πανελλαδικά. Λόγω της πορείας, μάλιστα, είναι κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό.

Οι συνταξιούχοι διεκδικούν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί και ζητούν κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου.
Πρόκειται για κορύφωση ενός «μαραθώνιου» αγώνων από την αρχή του έτους, με πάνω από 150 τοπικές, περιφερειακές και πανελλαδικές κινητοποιήσεις.

Ταυτόχρονα, με τον αγώνα τους δίνουν απάντηση στους ελιγμούς της κυβέρνησης, η οποία διαφημίζει τη μη περικοπή της «προσωπικής διαφοράς», την ίδια στιγμή που κρατά ατόφιες όλες τις προηγούμενες περικοπές καθώς και τον νόμο - λαιμητόμο του Κατρούγκαλου, με τις τεράστιες μειώσεις που επιφέρει στους νέους συνταξιούχους
sidaxis-new4sidaxis-new3 .πηγη protothema.gr 
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου