5


Translate

2 Δεκ 2018

Δ. Τζανακόπουλος: Καθαρά λέμε στον Λαό, ότι ήρθε η ώρα να αποκατασταθούν, οι μεγάλες αδικίες σε βάρος του

Τι δήλωσε ο κ.Τζανακόπουλος στην Κυριακάτικη Kontranews:
 
Ήδη τα πρώτα οφέλη από την έξοδο είναι ορατά. Αλλάζουν ήδη την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων. Καθαρά λέμε στον Λαό ότι ήρθε η ώρα να αποκατασταθούν οι μεγάλες αδικίες σε βάρος του. 
Αν θέλετε να βρείτε τον ορισμό της προεκλογικής εξαπάτησης, ανατρέξτε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, που διατράνωνε την έξοδο από τα μνημόνια, μοίραζε φοροελαφρύνσεις και μέρισμα λίγους μήνες πριν από τις κάλπες, ενώ η χώρα συμπλήρωνε 6 χρόνια ύφεση, τα ταμεία είχαν στερέψει, η περιβόητη πέμπτη αξιολόγηση είχε πάει στις καλένδες και το πρόγραμμα ήταν αναντίστρεπτα εκτός πορείας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η τρόικα στον σχετικό απολογισμό τότε.
Είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο για τα επόμενα χρόνια το οποίο θα ενισχύει την ανάπτυξη, δεν θα φορτώνει νέα ελλείμματα στις πλάτες της χώρας και θα εξασφαλίζει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης στον τόπο.
Τι είπε για τις μαθητικές καταλήψεις
Επομένως, εγώ δεν θα κουνήσω το δάχτυλο στο 16χρονο που θεωρεί – δίχως να έχει μελετήσει στην πραγματικότητα – τη Συμφωνία των Πρεσπών απαράδεκτη, από τη στιγμή που εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού λαού, κάνουν ακριβώς το ίδιο και επαναλαμβάνουν στη δημόσια σφαίρα απόψεις ακραίες, ατεκμηρίωτες, παραληρηματικές», δηλώνει. Εκτιμά ότι το φαινόμενο είναι αρκετά μειοψηφικό στις τάξεις των μαθητών και πως είναι «ιδιαίτερα ενθαρρυντική η πρωτοβουλία χιλιάδων μαθητών που αντιστέκονται στην διείσδυση της ακροδεξιάς και των νεοναζί στα σχολεία.
Αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις
Ούτως ή άλλως ήδη οι δημοσκόποι του συστήματος προσπαθούν ήδη να μειώσουν την ψαλίδα για να αποφύγουν τον απόλυτο εξευτελισμό τους όταν μιλήσουν οι πολίτες στο τέλος της τετραετίας», σχολιάζει. Προσθέτει ότι ο λαός επέλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ δύο φορές, «στέλνοντας στα έδρανα της αντιπολίτευσης τους πορφυρογέννητους της εξουσίας, εκείνους που για 40 χρόνια έστησαν ένα καθεστώς σήψης και διαπλοκής, στις πλάτες των πολιτών.
Τι είπε για την αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ, το 2015
Σταματήσαμε τον κατήφορο, η χώρα πάτησε ξανά στα πόδια της και σήμερα απαλλαγμένοι από μνημόνια και εξωτερικούς καταναγκασμούς είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο σταθμό αυτής της πορείας.
Τι είπε για την Νέα Εποχή
Η Ελλάδα της νέας εποχής στην οποία πρωταγωνιστές θα είναι οι πολίτες αυτής της χώρας και όχι το πολιτικό προσωπικό της χρεοκοπίας και της διαπλοκής το οποίο ευθύνεται για τα δεινά και τις οδύνες της κρίσης που γονάτισε έναν ολόκληρο λαό.
 πηγη el.gr
μονταζ eimailefteros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου