5


Translate

19 Δεκ 2018

Συνέβη στη Ρωσία: Μισόγυμνη κοπέλα άρχισε να κάνει pole dancing σε σχολική γιορτή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακός χαμός έγινε στα social media με βίντεο που δείχνει μια μισόγυμνη κοπέλα να κάνει pole dancing σε σχολική γιορτή. Μεταξύ των παιδιών που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν και 6 ετών.
Μία καθιερωμένη σχολική γιορτή, κάπου στα βόρεια της Ρωσίας, πήρε περίεργη τροπή, όταν μια ημίγυμνη κορασίδα με μπικίνι άρχισε
να κάνει pole dancing μπροστά σε παιδιά, μερικά από αυτά μόλις έξι έτων. Όπως ήταν φυσικό, οι γονείς ξεσηκώθηκαν και δεν ήταν και πολύ χαρούμενοι με τη συγκεκριμένη σκηνή που εκτιλύχθηκε.
Η εκδήλωση «Star of Yamal» έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους μικρούς συμμετέχοντες να αναδείξουν τα ταλέντα τους. Και κάπου ανάμεσα στην απαγγελία ποίησης και τα παιδικά τραγούδια, να σου και μια νεαρή με ένα μπικίνι και έναν στύλο!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του RT, τα βίντεο που μεταφορτώθηκαν στο VKontakte δείχνουν μια νεαρή γυναίκα που φορά μπικίνι και πραγματοποιεί pole dancing στη σκηνή στο κέντρο νεολαίας του Novy Urengoy.
Μια γυναίκα ανέφερε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι ο εξάχρονος γιος της παρακολούθησε την επίμαχη παράσταση «με το στόμα ανοιχτό».
Πολλοί χρήστες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης εξέφρασαν την οργή τους στους διοργανωτές, κατηγορώντας τους για αμέλεια.
Ορισμένοι μάλιστα τόνισαν ότι θα πρέπει να κατατεθεί μια επίσημη αναφορά στις τοπικές αρχές.
Επιδεινώνοντας έτι περαιτέρω την κατάσταση, οι διοργανωτές δήλωσαν στα ΜΜΕ ότι δεν υπήρχε τίποτα εγκληματικό σε ένα τέτοιου είδος χορό που εκτελείται σε μια νεανική γιορτή.
Ένας διευθυντής του κέντρου νεότητας σχολίασε πως «ήταν πραγματικά συναρπαστικό επειδή έφεραν ειδικά εφέ», ενώ ακόμη δήλωσε, ότι η παράσταση αφορούσε «γυμναστικές επιδείξεις».
Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός. Τον Σεπτέμβριο, ένα ζευγάρι χορευτών πραγματοποίησαν μία αντίστοιχή παράσταση μπροστά σε γονείς και μαθητές στην πόλη Σένζεν της Κίνας κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης.
Οι γονείς ζήτησαν την παραίτηση του διευθυντή του σχολείου ενώ ένα τοπικό εκπαιδευτικό γραφείο προειδοποίησε άλλα σχολεία να μην τολμήσουν να επιλέξουν μία τέτοιου είδους ψυχαγωγική παράσταση για τους μαθητές τους.
.
 πηγη el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου