5


Translate

13 Ιουν 2021

Εκείνος του “όλα ή τίποτα” δεν συμβιβάζεται και δεν παραιτείται ποτέ..

Ασυμβίβαστος άνθρωπος. Ναι, καλά άκουσες. Για σένα θα μιλήσω σήμερα. Για σένα και για μένα, μα και για όλους εκεί έξω που μισούν τα μέτρια. Άνθρωποι των άκρων, άνθρωποι του “όλα ή τίποτα”.
Θα σε πουν τρελό. Τρελό κι απόλυτο.
Έχεις μάθει να ζεις την ζωή σου γεμάτη πάθος, ένταση και τρέλα. Διεκδικείς αυτά που επιθυμείς. Παλεύεις για τα όνειρα σου και τα πιστεύω σου. Λειτουργείς βάση των συναισθημάτων σου. Αυτά είναι η φωνή της δικής σου λογικής. Όλα ή τίποτα, λες, και το εννοείς. Δεν είσαι σαν τους άλλους. Δεν το λες γιατί είναι στη μόδα. Εσύ το εννοείς και το αποδεικνύεις μέσα από κάθε σου πράξη.
Επιθυμείς τα πάντα, μπορείς ν’ αντέξεις και στο τίποτα. Απεχθάνεσαι το κάτι. Απεχθάνεσαι τα μέτρια. Σε ότι κάνεις δίνεσαι ολοκληρωτικά. Ξέρεις τι θες. Ξέρεις ποιος είσαι. Ξέρεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Έχεις ένα στόχο. Ακόμη κι αν αποτύχεις είναι καλύτερο, για σένα, να μείνεις στο τίποτα παρά να συμβιβαστείς με κάτι που δεν θα έχει την μορφή της δικής σου επιθυμίας.
Όχι, εσύ δεν θα γίνεις σας αυτούς. Δεν θα γίνεις ποτέ σαν αυτούς. Αυτοί δεν έχουν καταλάβει ακόμη την αξία τους. Δεν γνωρίζουν τις ικανότητες τους. Δε ξέρουν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους. Το μέτριο που περνούν για πολύ, είναι ικανό να τους καταστρέψει περισσότερο κι από το τίποτα. Όμως, αυτοί, έτσι νιώθουν ασφαλής.
Εσύ συνέχισε. Συνέχισε να ρισκάρεις. Συνέχισε να αντιδράς. Συνέχισε να αντιστέκεσαι σε ό,τι δε γεμίζει την ψυχή σου. Πάλεψε κι άλλο. Πάλεψε για τα όνειρα σου. Πάλεψε για τις επιθυμίες σου. Κι αν τύχει κι αποτύχεις, μη το βάλεις κάτω. Χαμογέλασε. Δες την θετική πλευρά. Τουλάχιστον προσπάθησες, δεν συμβιβάστηκες. Και να’ σαι σίγουρος πως ότι έζησες, δόξα τον Θεό, μόνο μέτριο δεν το λες!
Υ.Γ. Το βλέπεις; Πάλι προσπαθείς! Γιατί εκείνος του “όλα ή τίποτα” δεν μπορεί να συμβιβαστεί. Κι όποιος δεν συμβιβάζεται, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο πετυχαίνει.
πηγη loveletters.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου