5


Translate

11 Μαΐ 2019

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 ! Νταμπλούχος ο Δικέφαλος του Βορρά – Απόλυτος κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας. Κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ και πανηγύρισε το νταμπλ. Ο Τσούμπα Άκπομ πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 45′. «Φωνάζει» η Ένωση για ένα πέναλτι σε χέρι του Κάνιας. 
Μετά το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας, ολοκληρώνοντας με τον πιο επιβλητικό τρόπο μία ιστορική χρονιά
για την ομάδα, μετά το 1-0 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβεβαίωσε τη φετινή του ανωτερότητα και στον τελικό, όντας καλύτερος από τους αντιπάλους του στο γήπεδο και παίρνοντας τη νίκη με τη γκολάρα του Άκπομ στο 45ο λεπτό του αγώνα.
Ο Γερμανός διαιτητής Φέλιξ Τσβάιερ είναι ο εκλεκτός της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.
Οι βοηθοί θα είναι συμπατριώτες του Τόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Αχμούλερ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έχουμε τη χρήση του VAR.
Σύμφωνα με το μέλος της ΚΕΔ και εκπαιδευτής των Ελλήνων διαιτητών για το VAR, Μιχάλη Κουκουλάκη, το Video Assistant Referee θα εφαρμοστεί «…Στις παρακάτω περιπτώσεις βάσει του πρωτοκόλλου. Στις κόκκινες κάρτες που δίνονται απευθείας και όχι στις δεύτερες κίτρινες. Ελέγχει και πιστοποιεί ότι υπάρχει παράβαση που οδηγεί σε κόκκινη κάρτα. Το VAR παρεμβαίνει σε αυτό.
Σε περιπτώσεις πέναλτι ελέγχει την φάση. Άλλη περίπτωση είναι εάν υπάρχει γκολ ή όχι. Ελέγχει εάν υπάρχει παράβαση που προηγήθηκε σε ένα γκολ που πέτυχε μια ομάδα. Η τέταρτη περίπτωση αφορά την λανθασμένη ταυτοποίηση σε έναν παίκτη. Εάν δηλαδή, δόθηκε η κάρτα σε άλλον παίκτη από εκείνον που έκανε την παράβαση.»
πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου