5


Translate

14 Μαΐ 2019

Κόκκινη Λίμνη: Εντοπίστηκε τρίτο τσιμεντομπλόκ


Και τρίτο τσιμεντομπλόκ ανασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης, από την Κόκκινη Λίμνη, σε μία προσπάθεια εντοπισμού και της τρίτης βαλίτσας, με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Το τσιμεντομπλόκ παραλήφθηκε από μέλη του ΤΑΕ και μεταφέρεται Λευκωσία για εξετάσεις.
Το αντικείμενο εντοπίστηκε από δύτη, οποίος για αρκετή ώρα καταδυόταν στη λίμνη και πάνω σε αυτό υπάρχει δεμένο σχοινί. Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε το τσιμεντομπλοκ, έχει βάθος περίπου 13 μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται σίγουρα πως το τσιμεντομπλόκ συνδέεται με τις βαλίτσες.
Γύρω στις 6 το απόγευμα ο δύτης καταδύθηκε ξανά στη λίμνη, συνοδεία βάρκας. Παρέμεινε για περίπου 1μισι ώρα στο νερό και βγήκε ξανά στη στεριά.
Αύριο αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες, οι οποίες θα επικεντρωθούν στη βορειοανατολική πλευρά της λίμνης.
Το τσιμεντομπλόκ εντοπίστηκε μεταξύ των δύο κίτρινων σημαδούρων
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κόκκινη Λίμνη είχαν ανευρεθεί άλλα δύο τσιμεντομπλοκ. Το ένα ήταν εντός της βαλίτσας στην οποία βρισκόταν η σορός της Livia Florentina Bunea και το δεύτερο εντοπίστηκε μόνο του στη λίμνη λίγο πριν τον εντοπισμό της σορού της 8χρονης κόρης της Elena Natalia.
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή της 8χρονης -  που εντοπίστηκε μέσα στην δεύτερη βαλίτσα, η οποία ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και η οποία πιστεύεται ότι πρόκειται για την 8χρονη Έλενα-Ναταλία Μπουνέα.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, η νεκροτομή ολοκληρώθηκε στις 17:00, ενώ σημείωσε πως λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.
Πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου