5


Translate

14 Μαΐ 2019

Η αποστολή της Εθνικής για το φιλικό με την Τουρκία

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους παίκτες που κάλεσε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην Εθνική ομάδα για το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία
Η Εθνική μας ομάδα θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες την προετοιμασία της στο Apeldoorn και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης έκανε τις επιλογές του για την αποστολή
του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή και θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αναστασιάδης κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης. Εκτός αποστολής πάντως είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, καθώς ο Αναστασιάδης δεν συμπεριέλαβε τον πολύπειρο αμυντικό στην 22άδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ:
«Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών  στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).
Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:
22 Μαΐου
Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.
24 Μαΐου
Μαυρίας, Κολοβός
25 Μαΐου
Σταφυλίδης
27 Μαΐου
Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα
Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers».
 πηγη in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου