5


Translate

9 Αυγ 2021

ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΧΙΡΟΣΙΜΑ....ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ (Φωτο)

Απίστευτες φωτογραφίες απο το έγκλημα της Χιροσίμα(Οι σκηνές είναι ιδιαίτερα σκληρές!!!)
Στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι σκοτώθηκαν περίπου 200.000 άτομα και έγινε μαζι με τον βομβαρισμο του Τοκιο η πιο φοβερή σφαγή αμάχων στη σύγχρονη ιστορία.
Ωστόσο, για πολλά χρόνια υπήρχε ένα περίεργο κενό στα φωτογραφική αρχεία.Ακόμα και σήμερα, η εικόνα στο μυαλό μας είναι......
ένα μείγμα των κατεστραμμένων τοπίων και κτίριων που γκρεμίστηκαν. Συγκλονιστικές οι εικόνες από τα ερείπια, αλλά που ήταν τα θύματα;Οι αμερικανικές δυνάμεις ειχαν επιβαλλει αυστηρή λογοκρισία και ειχαν απαγορεύσει τη δημοσιευση πολων σκληρων εικόνων των βομβάρδισμενων πόλεων. Οι εικόνες παρέμειναν διαβαθμισμένες ως TOP SECRET "άκρως απόρρητο" για πολλά χρόνια. Ορισμένες από τις εικόνες έχουν δημοσιευθεί με διάφορα μέσα,και αλλες οχι.Αλλά ΠΟΤΕ όλες μαζί.Ο λογος είναι η φρίκη που δεν ήθελαν να δουμε.Εμεις ομως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τα μεγαλα εγκληματα κατα της ανθρωποτητας.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.... 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!
image
image
image
image
image

Μέσα σε μια ορισμένη απόσταση από το χώρο της έκρηξης, η θερμότητα ήταν τόσο έντονη που σχεδόν πάντα εξατμίστηκαν.

Η φωτογραφία που δείχνει τα πέτρινα σκαλοπάτια της Τράπεζας, όταν ένα πρόσωπο αποτεφρωθηκε από τη θερμική ακτινοβολία.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει την εκρηξη στο ματι θύματος που έιχε καταρράκτη.Αν προσεξετε ειναι σαν διαφάνεια κοντά στο κέντρο του ματιου.
Στις 6 Αυγούστου 1945, 8.15 π.μ., ατομική βόμβα εξερράγη 580 μέτρα πάνω από την πόλη της Χιροσίμα, δημιουργώντας μια τεράστια φωτιά και επιφανειακές θερμοκρασίες 4000C. Εξατμιστηκαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώποι και ζώα, και ελιώσαν τα κτιρια.







image
image image
ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ
πηγη sosial MagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου