5


Translate

7 Ιουν 2019

Len Champions League : Πιο κοντά στο repeat οι μάγκες του Ολυμπιακού

 Ο Ολυμπιακός έβγαλε νοκ άουτ την Μπρέσια (8-7) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Len Champions League 
Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2018 Ολυμπιακός κυνηγάει το θρυλικό repeat στο φετινό Final 8 του Len Champions League που διεξάγεται στο Ανόβερο και ήδη έβγαλε νοκ άουτ την Μπρέσια
(8-7) εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά.
Στους «4» οι μάγκες του Θοδωρή Βλάχου θα κοντραριστούν με την Προ Ρέκο (7/6, 20:00) την οποία είχαν νικήσει στον περσινό τελικό της διοργάνωσης.
Οι Ερυθρόλευκοι ήταν συγκλονιστικοί στο πρώτο οκτάλεπτο απέναντι στην Μπρέσια κάνοντας ό,τι θέλουν στην πισίνα. Προηγήθηκαν μέχρι και με 6-2 και έδειξαν ποιος έχει το πάνω χέρι. Εν συνεχεία η Μπρέσια αντέδρασε, κοιτάζοντας στα ίσα την ομάδα του Βλάχου. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γιόσιπ Πάβιτς εκ των κορυφαίων (μαζί με τον Μουρίκη) έκανε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Ρίτσο τέσσερα δεύτερα πριν το τέλος δίνοντας τη νίκη- πρόκριση στην ομάδα του!
Το ημίχρονο έκλεισε με τους Ερυθρόλευκους να είναι μπροστά στο σκορ με 6-3 έχοντας επιβάλλει τον νόμο τους. Οι Ιταλοί στον παίκτη παραπάνω έβρισκαν σκορ, όμως δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου. Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στη συνέχεια, με την Μπρέσια να κλείνει εξαιρετικά τους διαδρόμους στον Ολυμπιακό, που δυσκολευόταν να βρει σκορ, όμως συνέχισε να βγάζει εξαιρετικές άμυνες!
Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες στο μηδέν και τον Πρεσιούτι να έχει διαμορφώσει το 6-4 στην δεύτερη επίθεση της ομάδας του στον παίκτη παραπάνω. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ο Πρεσιούτι μείωσε σε 6-5 και πάλι σε παίκτη παραπάνω και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να λύσει τον γρίφο των Ιταλών στην επίθεση. Ο Ομπράντοβιτς από τη θέση του φουνταριστού έδωσε τη λύση κάνοντας το 7-5, με τους Ιταλούς να απαντούν άμεσα (7-6) με τον Μούσλιμ 04:20 πριν το τέλος.
Ο Μουρίκης με γκολ στον παίκτη παραπάνω έκανε το 8-6, ο Πρεσιούτι έφερε και πάλι το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού και στην τελευταία επίθεση του αγώνα ο… πρίγκιπας της παλίρροιας, σε ένα από τα τελευταία του παιχνίδια με την ομάδα του Πειραιά, φώναξε παρών και έδωσε στην ομάδα του τη νίκη – πρόκριση στους «4» της Ευρώπης, όπου κόντρα στην Ρεκο θα διεκδικήσει την συμμετοχή στον δεύτερο διαδοχικό τελικό του LEN Champions League.
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 0-1, 2-3
Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Κάκαρης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Ζερδεβάς
Μπρέσια (Μπόβο): Ντε Λούνγκο, Ντι Γκράτσια, Κ. Πρεσιούτι, Φιλιόλι, Γκάλο, Ρίτσο, Μούσλιμ, Νόρα, Ν. Πρεσιούτι, Μπερτόλι, Γάνοβιτς, Βούκσεβιτς, Μορέτι
Ημιτελικοί (7/6)
20.00 Πρό Ρέκο- Ολυμπιακός
21.30 Μπαρτσελονέτα – Φερεντσβάρος 
πηγη in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου