5


Translate

2 Ιουλ 2019

Πυρκαγιά σε ρωσικό υποβρύχιο σκάφος στοίχισε τη ζωή 14 ανθρώπων

Πυρκαγιά σε ερευνητικό υποβρύχιο σκάφος που σημειώθηκε την 1η Ιουλίου είχε ως αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο 14 άνθρωποι, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Συνολικά 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγια που ξέσπασε σε ερευνητικό υποβρυχιο σκάφος την 1η Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη,
το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Η φωτιά ξέσπασε ενώ το υποβρύχιο βρισκόταν σε ρωσικά χωρικά ύδατα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 14 ναύτες, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο.
«Την 1η Ιουλίου, ξέσπασε μια πυρκαγιά στα ρωσικά χωρικά ύδατα σε ένα υποβρύχιο σκάφος σχεδιασμένο να μελετήσει κοντά στον βυθό και τον πυθμένα του Παγκόσμιου Ωκεανού προς το συμφέρον του ρωσικού ναυτικού. Δεκατέσσερις ναύτες πέθαναν ως αποτέλεσμα της δηλητηρίασης από αέριο καύσης», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Η φωτιά κατασβέστηκε χάρη στη γενναιότητα του πληρώματος, επισήμαναν οι ρωσικές Αρχές.
«Χάρη στις ανιδιοτελείς ενέργειες της ομάδας, η πυρκαγιά κατασβέστηκε. Αυτή τη στιγμή, το υποβρύχιο σκάφος μεταφέρεται στη ναυτική βάση του Σεβερομόρσκ», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα με επικεφαλής τον αρχηγό του ρωσικού Ναυτικού, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση.
πηγη sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου