5


Translate

17 Σεπ 2020

Αυτά είναι τα σημάδια ότι έχεις ξανασυναντήσει κάποιον σε μια... άλλη ζωή!!!

Μυστήριο: Γιατί οι μνήμες των προηγούμενων ζωών δε χάνονται 
Σίγουρα σε όλους μας έχει τύχει κάποια στιγμή στη ζωή μας να συναντήσουμε έναν άνθρωπο τυχαία και αυτόματα να μας δημιουργηθεί η εντύπωση ότι τον ξέρουμε από κάπου ή αυτόματα να τον αντιπαθήσουμε,
χωρίς κανένα προφανή λόγο. Γιατί όμως; Μήπως δεν είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε σε επαφή μαζί του; Μήπως έχουμε συναντηθεί ξανά σε μια άλλη ζωή;
1. Αισθάνεσαι αμέσως συμπάθεια ή αντιπάθεια Αν συναντήσεις κάποιον άνθρωπο που γνώριζες από προηγούμενη ζωή σου, θα αισθανθείς απευθείας μια συμπάθεια, ίσως μάλιστα σκεφτείς ότι μπορεί να είχατε κάποιου είδους σχέση, ερωτική, φιλική ή συγγενική. Το ίδιο ισχύει όμως κι αν τον αντιπαθήσεις αυτόματα και χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος. Το σίγουρο είναι ότι τον ήξερες από πριν.
2. Η σύνδεσή σας είναι σχεδόν τηλεπαθητική Μη φανταστείς ότι στέλνει ο ένας στον άλλο τηλεπαθητικά μηνύματα και επικοινωνείτε με το μυαλό. Απλά υπάρχει ένα είδος σύνδεσης, μπορεί για παράδειγμα να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο και το επόμενο δευτερόλεπτο να λάβεις ένα SMS ή τηλεφώνημα από αυτό ή να ξέρεις τι ακριβώς θα πει. Ακόμα περισσότερο, δε, να το λέτε ταυτόχρονα κι οι δύο.
3. Μπορεί να το βλέπεις στα μάτια του Σου έχει τύχει να κοιτάς κάποιον άνθρωπο σαν υπνωτισμένος/η και να αισθάνεσαι ότι αυτά τα μάτια τα έχει δει άπειρες φορές στο παρελθόν; Αν σου φαίνονται γνώριμα, τότε μπορεί να είναι, επειδή τα έχεις ξαναδεί αλλά σε μια άλλη ζωή. Αρκετοί πιστεύουν ότι τα μάτια, το βλέμμα δεν αλλάζουν, όταν περνάς από τη μία ζωή στην άλλη, κάτι που μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε τους πνευματικούς μας συντρόφους μέσα στο χρόνο.
πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου