5


Translate

2 Ιουλ 2019

Διαβάστε πότε θα αγωνιστεί ο Σουντανί σε φιλικό ματς του Ολυμπιακού

Ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, παλιούς και νέους, για να δείξουν την αξία τους είναι αποφασισμένος να δώσει ο προπονητής του, Πέδρο Μαρτίνς, ακόμη και στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας του στο εξωτερικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Λέγκια Γκντανσκ και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα προηγούμενα ματς με Πογκόν και Χάποελ Μπερ Σεβά λόγω μικροενοχλήσεων.
Υπάρχει όμως, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει προκαλέσει μεγάλες προσδοκίες στις προπονήσεις που δεν θα αγωνιστεί ούτε αύριο, αλλά ούτε και στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στη Γιαγκελόνια. Αυτός είναι ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός διεθνής μεσοεπιθετικός, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την “ερυθρόλευκη” φανέλα στα φιλικά παιχνίδια της Αυστρίας. Άρα θα χρειαστούν 5-7 ημέρες, προκειμένου να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι, είτε απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου (8/7), είτε κόντρα στο Αμβούργο (10/7).
Ο 31χρονος παίκτης δεν πήρε μέρος στην σημερινή πρωινή προπόνηση, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει. Έτσι θα προφυλαχθεί τόσο αύριο, όσο στο φιλικό ματς της ερχόμενης Παρασκευής. Αυτό θα γίνει μετά από συνεννόηση ανάμεσα στο ιατρικό τιμ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας που θέλουν η ένταξη του στους κανονικούς ρυθμούς να μην γίνει βιαστικά. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι  ως παίκτης της Νότιγχαμ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, έμεινε εκτός δράσης για μήνες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να αποφευχθεί νέο πρόβλημα τραυματισμού. 
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου