5


Translate

3 Ιουλ 2019

Απίστευτη βαρβαρότητα στην Ινδία, κορίτσι βιάστηκε από δάσκαλο και τα ξαδέρφια της επειδή ήταν πολύ καλή μαθήτρια

Της έδωσαν φαγητό με υπνωτικά και τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο, βιντεοσκοπώντας την πράξη τους 
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς το νέο περιστατικό αδιανόητης βαρβαρότητας στην  Ινδια,όπου μία 16χρονη βιάστηκε
από τα τέσσερα ξαδέλφια της, που τη ζήλευαν για τις καλές τις επιδόσεις στο σχολείο. Στην πράξη τους, που έγινε σε σχολικό campus, συμμετείχε και ένας δάσκαλος.
Μάλιστα, όπως γράφει το News 18, οι κατηγορούμενοι, δάσκαλος και ξαδέλφια, βιντεοσκόπησαν την πράξη τους και κυκλοφόρησαν το βίντεο με τον βιασμο σε μέλη της οικογένειας μέσω του WhatsApp.
Οι γονείς της 16χρονης προσέφυγαν στη δικαιοσύνη σε βάρος και των πέντε. Ο ένας συνελήφθη και οι τέσσερις αναζητούνται.
Τα αγόρια ζήτησαν από την κοπέλα να φάει μαζί τους και της έδωσαν φαγητό με υπνωτικά.
«Μόλις νάρκωσαν την κοπέλα, τα αγόρια και ο δάσκαλός τους τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλο ενώ κάποιος κάθε φορά βιντεοσκοπούσε τον βιασμό με το κινητό του. Όταν ξαναβρήκε τις αισθήσεις της, της είπαν πως είχα λιποθυμήσει στην αυλή και γι΄αυτό την είχαν μεταφέρει στο δωμάτιο του προσωπικού» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Η 16χρονη αναφέρει στην καταγγελία της πως βιάστηκε ομαδικά από τα ξαδέλφια της επειδή ήταν εξαιρετική μαθήτρια. «Το περιστατικό συνέβη στους χώρους του σχολείου, όπου είναι και οι κατηγορούμενοι μαθητές» προσθέτει ο εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την έρευνα για τη σοκαριστική υπόθεση, τα ξαδέλφια της 16χρονης ήθελαν «να της δώσουν ένα μάθημα» επειδή εκείνη είχε εξαιρετικές επιδόσεις στις εξετάσεις της, ενώ εκείνοι είχαν αποτύχει.
Οι κατηγορούμενοι και το θύμα ζουν μαζί και, όπως αναφέρεται, η ευρύτερη οικογένεια γελοιοποίησε τα αγόρια όταν η 16χρονη βγήκε πρώτη.
 πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου