5


Translate

30 Οκτ 2019

Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για τον Ολυμπιακό. ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός 19:00

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν αρχίζει με μια πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Κεστούτις Κεμζούρα βρίσκεται στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ΤΣΣΚΑ στη «Megasport Arena» της ρωσικής πρωτεύουσας.


Το παιχνίδι αυτό έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Πειραιά, η οποία δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά στη EuroLeague.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα από τη Μπασκόνια στη χώρα των Βάσκων και σκοπός τους είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Απουσίες για τους ερυθρόλευκους δεν υπάρχουν, καθώς ο Λιθουανός προπονητής έχει 13 παίκτες στη διάθεσή του και θα αποφασίσει λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα για τον παίκτη που θα μείνει εκτός 12άδας.

Βέβαια, Τέιλορ Ρότσεστι και Ριντ έμειναν στην Αθήνα και δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή.

Από την άλλη πλευρά, η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από εμφατική εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό δεν θα έχει στη σύνθεσή της τον Ουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες, ενώ εκτός αναμένεται να παραμείνει για ένα ακόμα παιχνίδι ο Κώστας Κουφός.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague:

ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός 19:00

Ζαλγκίρις - Ζενίτ 20:00

Μακάμπι - Φενέρμπαχτσε 21:05

Μπάγερν - Ρεάλ 21:30

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 22:0
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου