5


Translate

22 Οκτ 2019

Όχι κρέας, γιατί τα ζώα κλάνουν και αλλάζει το κλίμα... η καλή Bayer/Monsanto...

H ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ. 
Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ VEGAN, ΕΝΩ Η ΕΠΑΡΑΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΑΣ (Με τον Κούλη, μην προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη. Τα τρώει όλα).
= Όχι κρέας, γιατί τα ζώα κλάνουν και αλλάζει το κλίμα. Να τρώμε ό,τι...
καλλιεργείται. ***
= Oι υποψήφιοι του (ας το πούμε) Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ διαγκωνίζονται για το ποιος τρώει λιγότερο κρέας, ποιος αγαπά τα πιο πολλά από το 63 φύλα των ανθρώπων και ποιος πιστεύει, πιο πολύ στις πολεμικές λύσεις και στις πολεμικές δαπάνες (για το καλό της κλιματικής αλλαγής πάντα).
= Μικρό δείγμα η ινδουίστρια υποψήφια για την Προεδρία, χαβανέζα Τούλσι, που αγαπά το Ισραήλ, την Γκρέτα και... τον Πούτιν!!! (Κουλουβάχατα)
====
***Ναι, αλλά όταν τα ζώα χέζουν κάνουν λίπασμα για τις καλλιέργειες. Χωρίς φυτά, το πρώτο που θα πεθάνει, από έλλειψη βιοποικιλότητας, είναι οι μέλισσες, δηλ. ο πλανήτης χωρίς αυτές. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Χωρίς το ζωικό λίπασμα, θα πάμε σε ότι είναι λίπασμα και μεταλλαγμένο τρόφιμο,. φτιαγμένο από καλές χημικές εταιρείες. Bayhe/Mosanto etc.
(Είναι εντελώς τυχαίο και συμπτωματικό ότι η τρομοκρατική προπαγάνδα για την κλιματική αλλαγή αποφέρει κέρδη στις "καταπράσινες" βιομηχανίες, όπως η καλή Bayer/Monsanto).
---

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ. ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ, Ως ΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΑΝΒΗΣ.
πηγη sibilla-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου