5


Translate

22 Οκτ 2019

Με ένα όνειρο τρελό!

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Τα πολλά λόγια, μένουν στην άκρη, μένουν πίσω. Ήρθε η ώρα για πράξεις. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την σπουδαία Μπάγερν Μονάχου (22:00, Cosmote Sport2 HD), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έχει ένα όνειρο τρελό.

Προφανώς και οι Γερμανοί είναι το φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να την κοιτάξει στα μάτια και να κάνει ό,τι καλύτερο, να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι. Οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα, θα είναι εξαιρετικό, ενόψει και της συνέχειας.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αρκετά, αλλά έχει έτοιμο το πλάνο του και φαίνεται πως θα πάει σε σχήμα με 3 χαφ, τους Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά, προκειμένου να περιορίσει, όσο γίνεται, τους Γερμανούς.
Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ξενιτίδης, Ποντένσε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.
Θρύλε, μπορείς!
πηγη redking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου