5


Translate

30 Μαΐ 2020

Ασταμάτητη η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη και φέτος, έκλεισε την χρονιά με 20/20 θετικά αποτελέσματα στην Ελλάδα και έφτασε τις 135 συνολικά νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο για μία ακόμα σεζόν στην Α1 Γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες σμπαράλιασαν όποιον βρέθηκε στο διάβα τους και χωρίς να πιεστούν έφτασαν τις 20 σερί νίκες μέχρι και να διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας.
Από την Παρασκευή 29 Μαΐου ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας για 5η σερί χρονιά,
φτάνοντας τις 135 νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.
Μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΟΚ, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την επιτυχία των αθλητριών του Γιώργου Παντελάκη.
«Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2019-2020, κατακτώντας το 5ο διαδοχικό αήττητο πρωτάθλημα της μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΟΚ, όπως και είχε διαμορφωθεί αυτή πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οι «ερυθρόλευκες» έκλεισαν την σεζόν έχοντας 20 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Α1 Γυναικών και φτάνοντας συνολικά τα 117 σερί ματς αήττητες στο πρωτάθλημα και τα 135 συνολικά σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.
Ο Θρύλος, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Α1 Γυναικών, ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό». 
πηγη to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου