5


Translate

30 Μαΐ 2020

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ... ΠΡΑΣΙΝ' ΑΛΟΓΑ

... Αν πεις ότι "μου αρέσουν οι τίμιοι και νοικοκυρέοι άνθρωποι", καλώς. Αν πεις όμως ότι δεν σου αρέσουν οι Ρομά και ο τρόπος γενικά που... "διαβιούν"...λέγεσαι ρατσιστής και τιμωρείσαι.
Αν πεις, μού αρέσουν οι κανονικοί άνθρωποι, μπορείς. Αλλά δεν μπορείς να πεις "δεν μου αρέσουν οι ΟΜΟ¨"
(σήμερα επιβάλλεται να λέγονται μόνο.. Διαφορετικοί, και κατά Τσίπραν... Υπερήφανοι!) άλλως είσαι κακός πολίτης.
Αν κάποιον Δυτικό τον πεις λευκό, επιτρέπεται, αλλά αν κάποιον Αφρικανό που εκτιμάς, απλά τον πεις μαύρο, είσαι ελεεινός ρατσιστής..
Είσαι ελεύθερος να πεις ότι το Ολοκαύτωμα έγινε όπως μας το περιγράφουν οι διάφοροι. Και καλώς. Δεν είσαι όμως -παρά την Δημοκρατία μας- ελεύθερος να πεις ότι μπορεί το ολοκαύτωμα να μην έγινε ακριβώς έτσι όπως μας το περιγράφουν... Τότε πας φυλακή σαν τον Γάλλο φιλόσοφο Ροζέ Γκαρωντύ..
Αν πεις ότι κάποιος πολίτης μεταβίβασε το σπίτι του σε άλλον και πλήρωσε τον ανάλογο φόρο, καλώς. Αν πεις όμως για κάποιον ότι έκανε κομπίνα για να μην πληρώσει φόρο στο Δημόσιο και σκηνοθέτησε ιυοθεσία κάποιου σε ηλικία 40 ετών για να κλέψει το Δημόσιο, παραβιάζεις προσωπικά δεδομένα και διώκεσαι!
Επίσης αν πεις ότι αυτός ο πατέρας η ο αδελφός αγαπάει και φροντίζει την κόρη -ή αδελφή του- είσαι πολύ καλός. Αν όμως γνωρίζεις καλά ότι πατέρας ή αδελφός βιάζουν ως άθλιοι την κοπέλα αυτή, παραβιάζεις τα προσωπικά δεδομένα και καταδικάζεσαι...
Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα!

Κώστας Χατζιδάκης  συγγραφέας*
πηγη ksipnistere 
 μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου