5


Translate

19 Φεβ 2021

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ- ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(Βίντεο)

Όλα ήταν προγραμματισμένα και υπολογίστηκαν για να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έπρεπε να μας κλειδώσουν για διάφορους λόγους, τους οποίους αναφέρονται παρακάτω.
Αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν έχει τελειώσει, μόλις φτάσαμε στην επόμενη φάση.
Είναι όλα συνδεδεμένα και όλα μας φέρνουν οι ίδιοι άνθρωποι, που εργάζονται ενορχηστρωμένα για να προωθήσουν την ίδια ατζέντα.
Μας είπαν ότι δεν θα μας επιτρεπόταν στο νοσοκομείο να αποχαιρετήσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα γιατί ήταν «πολύ επικίνδυνο», ωστόσο δεκάδες χιλιάδες ταραξίες πλημμυρίζουν στους δρόμους με την έγκριση της κυβέρνησης.
Μας είπαν ότι η κηδεία δεν θα επιτρέπεται λόγω των «κοινωνικών προφυλάξεων ασφαλείας από απόσταση», και στη συνέχεια στον Τζορτζ Φλόιντ δόθηκαν 4 κηδείες που παρευρέθηκαν πλήθος ανθρώπων σε τεράστιους αριθμούς με σχεδόν κανέναν κοινωνικά απομακρυσμένο ή φορώντας μάσκα. Αρχίζετε να νιώθετε σαν να σας λένε ψέματα; Χειροτερεύει.
Ιερ. 29,8 Εις την απάτην και την πλάνην εβυθίσθη ο τόπος. Οι κάτοικοι της Δαιδάν, κατεβήτε προς ασφάλειάν σας εις βάθη κρυπτών, μείνατε εκεί, διότι εις δύσκολον θέσιν προμηνύουσαν όλεθρον σας έφερεν ο Θεός. Επέφερα εναντίον της Ιδουμαίας καταστροφήν εις χρόνον, κατά τον οποίον την επεσκέφθην, δια να αποδώσω εις αυτήν την δικαίαν τιμωρίαν.
Ιερ. 29,9 Ιδού, ήλθαν οι τρυγηταί, οι εχθροί σου, οι οποίοι θα περισυλλέξουν και θα καταστρέψουν τα πάντα και δεν θα αφήσουν τίποτε δια σέ. Οπως αιφνιδίως έρχονται οι κλέπται κατά τον καιρόν της νυκτός, έτσι θα επέλθουν και θα επιβάλουν τας χείρας των εναντίον σου οι εχθροί σου.
net%2Fimages.spreaker.com%2Foriginal%2F8b70d9f0
πηγη  ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου