5


Translate

17 Αυγ 2020

Στον τελικό του Europa League η Σεβίλλη, νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στα χέρια των παικτών της Σεβίλλης κατέληξε το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του Europa League, καθώς το βράδυ της Κυριακής η ομάδα της Ανδαλουσίας επιβλήθηκε με ανατροπή 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον ημιτελικό, που διεξήχθη στην Κολωνία.
Ο αγώνας
Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν πέναλτι στο 7ο λεπτό, όταν ο Ράσφορντ ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ντιέγκο Κάρλος. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος στο 8' έδωσε το προβάδισμα στους Άγγλους.
Εν συνεχεία η ομάδα της Ανδαλουσίας πήρε τα «ηνία» στο παιχνίδι, πίεσε το συγκρότημα του Σόλσκιερ και έφτασε στην ισοφάριση στο 26ο λεπτό, όταν σε αντεπίθεση ο Ρεγκιλόν έβγαλε από τα πλάγια μία παράλληλη σέντρα και ο -αφύλακτος- Σούσο με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.
H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε πολύ δυνατά στο β' ημίχρονο και άρχισε να πολιορκεί τα καρέ του Μπόνο, ο οποίος ενήργησε σωτήρια σε ανεπανάληπτα τετ α τετ των Γκρίνγουντ (46') και Μαρσιάλ (53'), έχοντας αποκρούσε και σουτ του τελευταίου στο 50'.
Στο 78ο η Σεβίλλη έκανε την ολική ανατροπή, πετυχαίνοντας το γκολ που έμελλε να της χαρίσει την πρόκριση.
Ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι έβγαλε μία σέντρα και ο Ντε Γιονγκ εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας των Άγγλων με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 για την ομάδα της Ανδαλουσίας.
Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
Γκολ: 8' πεν. Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), 26' Σούσο (Σεβίλλη), 78' Ντε Γιονγκ (Σεβίλλη)
Κίτρινες: Γουίλιαμς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάρλος (Σεβίλλη), Ράσφορντ (Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μαγκουάιρ (Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μουνίρ (Σεβίλλη)
Κόκκινες:
Δοκάρια:
Σεβίλλη: Μπουνου, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Τζορνταν (87' Γκούντελι), Σούσο, Εν Νεσίρι (55' Ντε Γιόνγκ), Οκάμπος (55' Μουνίρ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα (88' Φονσού-Μενσά), Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουίλιαμς (88' Τζέιμς), Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Ράσφορντ (88' Μάτα), Μαρσιάλ.
πηγη zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου