5


Translate

7 Σεπ 2020

Κόσοβο-Ελλάδα 1-2: Τα έκανε δύσκολα ο Μπάρκας, αλλά έκανε το διπλό

Η Ελλάδα πέρασε νικηφόρα από το Κόσοβο επικρατώντας με σκορ 2-1 και πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό Nations League. Λημνιός και Σιόβας τα γκολ της εθνικής μας.  
Μετά το 0-0 στη Σλοβενία η Ελλάδα δοκιμάστηκε ξανά εκτός έδρας κόντρα στο Κόσοβο αυτή τη φορά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με σκορ 2-1
σε ένα ματς που είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα. Για την ομάδα του Φαν'τ Σιπ ένα θεωρητικά εύκολο βράδυ μετατράπηκε σε δύσκολο στο φινάλε εξαιτίας του λάθους του Μπάρκα.
Η Ελλάδα, λοιπόν, ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και στο 2' η μπάλα πέρασε από τα πόδια των Φορτούνη, Κουλούρη και έφτασε στον Λημνιό, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Ουικάνι και έκανε το 0-1. Ιδανικό ξεκίνημα για την Ελλάδα που απειλήθηκε στο 11' από τον Ζέλενι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απειλήθηκε στο 22' όταν ο Μπάρκας έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και λίγο έλειψε να γίνει το 1-1, αλλά αυτό αποφεύχθηκε.
Οι διεθνείς μας ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και υπερασπίζονταν το υπέρ τους σκορ με το οποίο και πήγαν στα αποδυτήρια. Μάλιστα πριν βγει το ημίχρονο ο Σταφυλίδης αποχώρησε από το γήπεδο λόγω τραυματισμού και τη θέση του πήρε ο Σιόβας. Στην επανάληψη η Ελλάδα ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και μάλιστα στο 51' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γιαννούλης γέμισε στην αντίπαλη περιοχή, ο Σιόβας κατέβασε τη μπάλα και με υπέροχο σουτ έκανε το 0-2.
Ο στόπερ της Λεγανές σκόραρε για πρώτη φορά με το εθνόσημο στο στήθος και εκεί φάνηκε να τελειώνουν όλα στο ματς με το Κόσοβο. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, πήραν την κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους διεθνείς μας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπερασπιζόταν το υπέρ του σκορ, αλλά στο 82' το ματς έγινε θρίλερ. Ο Μπάρκας σε μία εύκολη φάση έκανε ένα ακόμα λάθος με τη μπάλα να πηγαίνει στον Μπερίσα και εκείνος να σκοράρει και να μειώνει σε 1-2. Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με τους γηπεδούχους να πιέζουν για να ισοφαρίσουν, αλλά οι διεθνείς μας κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-2 μέχρι το τέλος και να πάρουν την πρώτη τους νίκησε στο φετινό Nations League.
Κόσοβο (Μπερνάρ Σαλάν): Ουικάνι, Χαντεργκιονάι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα (58' Ρασκάι), Β. Μπερίσα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι (55' Χαλάνι), Ζενέλι (53' Μπερίσα), Σελίνα, Νούχιου
Ελλάδα (Τζον Φαντ Σιπ): Μπάρκας, Γιαννούλης, Σταφυλίδης (40' Σιόβας), Σβάρνας, Μπακάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης (60' Μασούρας), Λημνιός, Μπακασέτας, Κουλούρης (83' Μάνταλος).
πηγη fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου